on

NOUTATI LA EXPOCOMFORT MILANO 2022

01 iulie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Echipa Misiunea Casa urmareste cu atentie Targurile de profil, dedicate nisei materialelor de constructii si amenajarilor interioare! Ne-am bucurat sa primim pe adresa Redactiei acest mesaj din partea Bjorn Heizung!
 
 
Bjorn Heizung, expune la targul international Expocomfort 2022, Milano
 
 
Bjorn Heizung participa, ca expozant in pavilionul Romaniei, la targul international Expocomfort 2022, organizat la Milano, in perioada 28 iunie – 1 iulie.
 
Sistemul de incalzire prin pardoseala Bjorn Heizung, produs in Romania de Metalwerk Plasma, se bucura de aprecierea profesionistilor in domeniul instalatiilor, datorita avantajelor pe care le ofera atat ca ergonomie a solutiei constructive cat si din punct de vedere al eficientei energetice.
 
 
Bjorn Heizung este un sistem uscat – fara sapa, cu o grosime de numai 1,8 cm, modular, compus din 3 tipuri de componente (placi, teava, accesorii). Materialul placilor are o buna conductivitate termica, ceea ce asigura o distributie uniforma a caldurii. Bjorn Heizung este foarte eficient, avand o inertie termica scazuta, data de faptul ca nu se toarna sapa peste sistem, ca la solutiile clasice de incalzire prin pardoseala. Mai mult, aceasta solutie constructiva permite utilizarea unei temperaturi joase a agentului termic, care se traduce prin consum mai redus de combustibil si economii pe termen lung la costurile de utilizare.
 
 
Vizitatorii  MCE 2022 au fost foarte incantati de faptul ca sistemul Bjorn Heizung poate fi instalat in regim DIY (do it yourself) si, mai ales pentru cei din tarile cu clima calda, ca poate fi folosit atat pentru incalzire cat si pentru racire (situatie in care se recomanda montarea pe perete).
 
 
Amplasarea pavilionului romanesc in sectorul dedicat solutiilor inteligente (incalzire, energie regenerabila, servicii de proiectare) a fost una foarte inspirata, abordarea inovativa propusa de Bjorn Heizung fiind in ton cu tendintele actuale: compatibilitate cu surse de energie verde (in special pompe de caldura), cu principalele solutii de automatizare existente pe piata, reducerea emisiilor de dioxid de carbon si utilizarea de materiale reciclate.
 
 
Expocomfort este unul dintre cele mai importante targuri din domeniul instalatiilor din Europa, drept pentru care salutam initiativa Guvernului Romaniei, prin Ministerul Antreprenoriatului si Turismului de a sustine participarea  companiilor romanesti la acest eveniment.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Guvernul contraataca: Tranzactiile cu apartamente si cladiri, nule fara certificatul energetic Guvernul contraataca: Tranzactiile cu apartamente si cladiri, nule fara certificatul energetic
De ce nu se construiesc locuinte pentru inchiriere in Romania De ce nu se construiesc locuinte pentru inchiriere in Romania
Hornbach lanseaza proiectul de invatamant profesional dual „Scoala de carte si meserii” Hornbach lanseaza proiectul de invatamant profesional dual „Scoala de carte si meserii”
Costinesti Costinesti
Somfy Romania: afaceri in crestere cu 30%, peste asteptari, in 2020 Somfy Romania: afaceri in crestere cu 30%, peste asteptari, in 2020
Bulgarii isi boteaza cocioabele Bulgarii isi boteaza cocioabele "case de vacanta" si le vand romanilor cu cateva mii de euro

Vezi mai multe articole