Ofera-i ce-si doreste! Dragostea ta neconditionata si tehnologia inovatoare de la Rowenta

16 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

E luna îndrăgostiţilor și nu știi cu ce să-ţi surprinzi jumătatea? Sfatul specialiștilor în materie de frumusețe: oferă-i dragostea ta, upgradată cu cea mai nouă tehnologie Rowenta! Peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart și aparatul de tuns barba Air Force Precision fac pereche bună împreună și vă cuceresc pe amândoi de la prima atingere!

SHE’S THE ONE - Dăruiește-i un look stylish, în fiecare zi!

Știi că iubita ta își dorește să arate bine! Cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart e atât de simplu să-i îndeplinești dorința!

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart usucă și stilizează părul în același timp, datorită sistemului optimizat de distribuție uniformă a aerului cald pe toată suprafața firului de păr. Dotată cu două setări de temperatură și un jet de aer rece pentru fixarea coafurii, peria rotativă de la Rowenta  este un must have pentru un hairstyle ce radiază strălucire și volum. 

Viteza și fluxul de aer pot fi setate în funcție de etapa procesului de styling, iar cu o simplă apăsare de buton poate fi schimbat sensul de rotație. În plus, ionii negativi reduc energia statică, iar învelișul ceramic redă firului de păr aspectul natural și strălucirea.

Brush Activ’ Nano Smart este cea mai compactă perie de la Rowenta; ușor de manevrat, special creată pentru rezultate profesionale, dar întotdeauna accesorizate cu un touch personal.

Ca un adevărat hair-stylist, Rowenta te ajută cu multiple idei de styling, atât pentru părul scurt, cât și pentru părul lung sau mediu. Cele două tipuri de perii cu diametrul de 50 sau de 30 mm, sunt concepute special pentru un look diferit, zi de zi.Show him you care!

Arată-i iubitului că adori stilul „Lumberjack” și oferă-i cadou Rowenta Air Force Precision, aparatul care asigură o tunsoare perfectă a bărbii dintr-o singură mișcare! Mai mult decât o tunsoare perfectă, Rowenta Air Force Precision îl va ajuta să-și mențină impecabil barba de trei zile, care îl prinde atât de bine și îl face pur și simplu irezistibil!

Lamele ascuțite, cu înveliș din titan asigură o tăiere de înaltă calitate. Tehnologia exclusivă de aspirare cu o turbină de mare viteză încorporată colectează firele de păr tunse în proporție de până la 90%. Astfel, nu mai este nevoie ca părul tăiat să fie curățat. Sistemul Soft Contour creat special pentru a asigura precizie pe zonele faciale delicate protejează pielea, iar aceasta nu se mai irită.

Rowenta Air Force Precision are reglaj fin și 20 de lungimi diferite de tăiere, între 0,5 și 10 mm, astfel încât el să aibă un look seducător. Indicatorul LCD inteligent, cu trei niveluri de autonomie, 15, 30 sau 45 de minute, semnalizează nivelul bateriei Lithium Ion și timpul disponibil până la încheierea sesiunii de tuns.

Pe scurt: Rowenta Air Force Precision e un must have pentru orice bărbat care se îngrijește și care vrea să arate impecabil indiferent de zi! De Valentine’s Day și nu numai, Rowenta te seduce cu produse pentru o frumusețe naturală irezistibilă, pentru tine și pentru el! Încearcă-le!

Orice poveste de dragoste apare și continuă datorită celor mai bune alegeri pe care le facem, zi de zi! Sărbătoreşte luna iubirii cu Rowenta!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ne imprumutam sa trecem iarna Ne imprumutam sa trecem iarna
Aproape nicio sansa pentru cei tineri Aproape nicio sansa pentru cei tineri
Credite ipotecare in lei cu dobanda de 8,5% Credite ipotecare in lei cu dobanda de 8,5%
Pretul apartamentelor va creste lent                   Pretul apartamentelor va creste lent
Producătorul austriac de feronerie Blum deschide un nou showroom în România Producătorul austriac de feronerie Blum deschide un nou showroom în România
Piata materialelor continua sa scada si in 2009 - 23 Martie 2009 Piata materialelor continua sa scada si in 2009 - 23 Martie 2009

Vezi mai multe articole