on

Panouri de gard metalice: o investitie pe termen lung

22 februarie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Panourile de gard metalice reprezintă o soluție modernă pentru împrejmuirea și delimitarea spațiului exterior.

Acestea prezintă un design minimalist și elegant și totodată prezintă o serie de avantaje față de soluțiile constructive clasice din lemn.

panouri de gard metalice wetterbest

Fiind alcătuite dintr-un material de tablă metalică prevopsită, panourile dispun de o rezistență mecanică sporită, care va asigura durabilitatea gardului. Ele nu necesită revopsire sau alte lucrări de mentenanță, nu putrezesc – ca și în cazul gardurilor de lemn.

Componența straturilor de protecție ale oțelului din care sunt acestea alcătuite asigură rezistență excelentă la zgâriere, manipulare și montaj, dar și protecție anti-corozivă și rezistență UV – gardul va avea aceeași culoare vreme de zeci de ani.


Profilele sunt realizate din oțel galvanizat cu protectie zincată protejate de vopsea disponibilă într-o mare varietate de nuanțe, oferind gardului un aspect plăcut atât din exterior cât și din interior.

Sistemele de panouri de gard metalice pot avea forme si culori variate, însă este important ca achiziția unei astfel de soluții de împrejmuire să conțină toate accesoriile necesare.

Panouri metalice pentru gard metalice pot fi clasificate în următoarele sub-tipologii principale:

• Panouri de gard tip jaluzele
• Panouri de gard cu șipcă semirotundă
• Panouri de gard cu șipcă dreaptă

Nici cu partea de montaj nu ar trebui să ne facem griji, acesta fiind un sistem modular, adaptabil dimensiunilor cerute. Acestea se pot monta cu ușurință pe stâlpi de beton sau oțel, având dispunere orizontală. Numărul de bare de oțel poate varia în funcție de specificațiile proiectului sau de afinitățile proprietarilor. Lamelele pentru panourile de gard tip jaluzea, respectiv șipcile pot fi amplasate la orice distanță dorită. De regulă, lungimile panourilor pot fi între 250 mm până la 3000 mm.

În concluzie, pentru cei ce optează pentru modernism si aspect estetic simplu, cu un montaj fără mari bătăi de cap și activități de întreținere minime, panourile de gard metalice sunt cea mai bună soluție de împrejmuire.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rufster lanseaza Nova, un nou model de tigla metalica Rufster lanseaza Nova, un nou model de tigla metalica
Intretinerea si garantia acoperisului Intretinerea si garantia acoperisului
Importanta burlanelor pentru acoperis Importanta burlanelor pentru acoperis
Cum sa construiesti un acoperis pas cu pas Cum sa construiesti un acoperis pas cu pas
Pasii necesari pentru refacerea acoperisului Pasii necesari pentru refacerea acoperisului
Solutii elegante pentru un acoperis linistit Solutii elegante pentru un acoperis linistit

Vezi mai multe articole