on

Participa ca expozant la MOBILA EXPO 2019 si beneficiezi de un plus de notorietate

27 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare - evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila - are loc intre 14 si 17 martie 2019, in Centrul Expozitional ROMEXPO.

Participa ca expozant la MOBILA EXPO 2019 si beneficiezi de un plus de notorietate. Iata principalele motive pentru care trebuie sa te inscrii:

• vei face parte dintr-un eveniment unic pentru industria mobilei;
• produsele tale vor fi prezentate intr-un spatiu construit la standarde internationale;
• vei asigura o crestere a vizibilitatii companiei pe care o reprezinti;
• produsele vor fi expuse in fata unui numar mare de vizitatori;
• ofertele tale vor fi promovate prin intermediul instrumentelor de Marketing si PR ale ROMEXPO.

La MOBILA EXPO, expozantii vor contribui la realizarea unei incursiuni in universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii vor discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.

Consideram ca aveti experienta necesara pentru a furniza informatii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale, iar prezenta dvs. la targ ar fi un beneficiu pentru ambele parti.

MOBILA EXPO inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern, romanesc si neoromanesc.

Targul de mobila cu vanzare este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Detalii despre conceptul MOBILA EXPO 2019 si informatii despre cum poti sa fii expozant in cadrul unui eveniment reper pentru aceasta industrie pe: www.mobila-expo.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Grupul Tata lanseaza o casa modulara de... 720 dolari Grupul Tata lanseaza o casa modulara de... 720 dolari
Asigurarea obligatorie a caselor, amanata - 20 Mai 2009 Asigurarea obligatorie a caselor, amanata - 20 Mai 2009
Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017 Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017
Cat te costa intretinerea in casa noua - 26 Februarie 2009 Cat te costa intretinerea in casa noua - 26 Februarie 2009
HORNBACH este increzator pentru anul financiar 2018/19, in ciuda inceputului modest din primavara HORNBACH este increzator pentru anul financiar 2018/19, in ciuda inceputului modest din primavara
Dublarea tarifelor la gigacalorie, anchetata de Comisia pentru abuzuri - 19 Mai 2009 Dublarea tarifelor la gigacalorie, anchetata de Comisia pentru abuzuri - 19 Mai 2009

Vezi mai multe articole