on

Participa ca expozant la MOBILA EXPO 2019 si beneficiezi de un plus de notorietate

27 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare - evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila - are loc intre 14 si 17 martie 2019, in Centrul Expozitional ROMEXPO.

Participa ca expozant la MOBILA EXPO 2019 si beneficiezi de un plus de notorietate. Iata principalele motive pentru care trebuie sa te inscrii:

• vei face parte dintr-un eveniment unic pentru industria mobilei;
• produsele tale vor fi prezentate intr-un spatiu construit la standarde internationale;
• vei asigura o crestere a vizibilitatii companiei pe care o reprezinti;
• produsele vor fi expuse in fata unui numar mare de vizitatori;
• ofertele tale vor fi promovate prin intermediul instrumentelor de Marketing si PR ale ROMEXPO.

La MOBILA EXPO, expozantii vor contribui la realizarea unei incursiuni in universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii vor discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila.

Consideram ca aveti experienta necesara pentru a furniza informatii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale, iar prezenta dvs. la targ ar fi un beneficiu pentru ambele parti.

MOBILA EXPO inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern, romanesc si neoromanesc.

Targul de mobila cu vanzare este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Detalii despre conceptul MOBILA EXPO 2019 si informatii despre cum poti sa fii expozant in cadrul unui eveniment reper pentru aceasta industrie pe: www.mobila-expo.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Termopanele Termopanele
Proprietarii vor da banii inapoi pe audit Proprietarii vor da banii inapoi pe audit
Credite Credite
Exploram Inovatia si Eleganta: Motive de Bucurie la #BifeSim2023 Exploram Inovatia si Eleganta: Motive de Bucurie la #BifeSim2023
Investitiile imobiliare cel mai putin riscante in 2009 - 6 IANUARIE 2009 Investitiile imobiliare cel mai putin riscante in 2009 - 6 IANUARIE 2009
SAINT-GOBAIN ROMANIA SI OMV PETROM SEMNEAZA UN ACORD PENTRU ACHIZITIA DE ENERGIE VERDE SAINT-GOBAIN ROMANIA SI OMV PETROM SEMNEAZA UN ACORD PENTRU ACHIZITIA DE ENERGIE VERDE

Vezi mai multe articole