on

Paturi de vis

22 octombrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dupa ce ai muncit pentru ca locuinta ta sa fie cat mai confortabila si mai bine aranjata, e momentul pentru o binemeritata odihna. Ai nevoie de un pat cat mai comod si, daca esti pretentios pana la capat, de un pat care sa arate bine si sa iti reflecte personalitatea. Iata cateva propuneri:

Patul biblioteca
Putina lectura inainte de somn nu strica. Nu te mai gandi la ce carte sa alegi pentru ca patul asta are deja o oferta bogata.

pat biblioteca

Patul naveta spatiala
Chiar daca nu esti fan Star Wars, dar visezi des ca zbori, patul care arata ca o naveta spatiala te invita sa te urci la bord pentru o calatorie de care cu siguranta iti vei aduce aminte a doua zi.

pat naveta spatiala

Patul plansa de desen
Daca inpiratia te loveste chiar inainte de culcare nu te mai obosi, si mai mult, ducandu-te la plansa de desen pentru ca ai una chiar in loc de plapuma. Deseneaza dupa pofta inimii. Nu uita insa sa iti tii cariocile aproape.

pat plansa de desen

Patul dinozaur
Se spune ca cea mai buna cale de a-ti invinge temerile este sa le infrunti. Ai cosmaruri cu monstri care te urmaresc? Intra direct in gura monstrului si dormi linistit si senin.

pat dinozaur

Patul hamburger
Cu totii stim ca mancatul inainte de culcare nu e recomandat, dar nu se spune nimic despre dormitul pe mancare. Sau cel putin pe un pat care arata ca atare.

pat hamburger

Afla mai multe despre paturi neobisnuite de aici: trendhunter.com/slideshow/diy-bed-projects#5

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (prima parte) Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (prima parte)
Amenajarea unui dormitor de mici dimensiuni Amenajarea unui dormitor de mici dimensiuni
Amenajarea unui dormitor mic Amenajarea unui dormitor mic
Schimbarea si spalarea cearsafurilor – ce greseli poti sa faci Schimbarea si spalarea cearsafurilor – ce greseli poti sa faci
Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (partea a doua) Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (partea a doua)
Amenajarea dormitorului: alegerea saltelei si sfaturi pentru un somn odihnitor Amenajarea dormitorului: alegerea saltelei si sfaturi pentru un somn odihnitor

Vezi mai multe articole