Dormitoare mici cu personalitate - partea a II-a

04 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Impartasim in continuare cele mai inspirate solutii pentru dormitoare mici.

Detaliile fac diferenta. O acumulare de mici elemente decorative iesite din comun transforma un spatiu banal intr-un loc cu personalitate. In exemplul de mai jos, galetile metalice pe post de corpuri de iluminat, tablourile si suportul din paleti al patului, sunt accente menite sa scoata decorul din conventional. Acestea confera spatiului atractivitate, fara sa incarce inutil.

Functionalitate si design. Intr-un spatiu mic, rolul obiectelor trebuie sa se dubleze si sa devina, in acelasi timp, corpuri de depozitare cu o functionalitate precisa, cat si elemente de decor. Suportul inedit pentru palarii, tine obiectele organizate si creeaza, in acelasi timp, un punct de interes in camera. Plasa metalica confera un aspect modern, industrial, ideala pentru un dormitor masculin. Accesoriile si obiectele de colectie se imbina armonios si formeaza un display plin de personalitate.

Contraste atractive. Daca alegi un finisaj ce imita cimentul pentru pereti, ai nevoie de o schema cromatica vibranta care sa transforme aspectul auster intr-o compozitie moderna si prietenoasa. In acest caz, lucrarea grafica de pe peretel, dar si nuantele asternutului ofera camerei un aer special. Veioza de pe noptiera, prin luciul metalic, creeaza un contrast surprinzator alaturi de textura nefinisata si rece a peretelui.

Pata de culoare. Aparent, imaginea de mai jos prezinta un dormitor mic decorat intr-un stil clasic, neutru. Insa, peretele, prin pata de culoare verde lime, reuseste sa invioreze atmosfera si sa puna in valoare esenta lemnului. Acest contrast cald-rece transforma un spatiu anost intr-un dormitor primitor.

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Dormitorul din mansarda Dormitorul din mansarda
Paturi de vis Paturi de vis
Amenajare dormitor Amenajare dormitor
Dormitorul, intre vis si realitate Dormitorul, intre vis si realitate
Amenajare apartament mic - dormitor si baie Amenajare apartament mic - dormitor si baie
Salteaua noastra cea de toate noptile Salteaua noastra cea de toate noptile

Vezi mai multe articole