Dormitoare mici cu personalitate - partea a II-a

04 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Impartasim in continuare cele mai inspirate solutii pentru dormitoare mici.

Detaliile fac diferenta. O acumulare de mici elemente decorative iesite din comun transforma un spatiu banal intr-un loc cu personalitate. In exemplul de mai jos, galetile metalice pe post de corpuri de iluminat, tablourile si suportul din paleti al patului, sunt accente menite sa scoata decorul din conventional. Acestea confera spatiului atractivitate, fara sa incarce inutil.

Functionalitate si design. Intr-un spatiu mic, rolul obiectelor trebuie sa se dubleze si sa devina, in acelasi timp, corpuri de depozitare cu o functionalitate precisa, cat si elemente de decor. Suportul inedit pentru palarii, tine obiectele organizate si creeaza, in acelasi timp, un punct de interes in camera. Plasa metalica confera un aspect modern, industrial, ideala pentru un dormitor masculin. Accesoriile si obiectele de colectie se imbina armonios si formeaza un display plin de personalitate.

Contraste atractive. Daca alegi un finisaj ce imita cimentul pentru pereti, ai nevoie de o schema cromatica vibranta care sa transforme aspectul auster intr-o compozitie moderna si prietenoasa. In acest caz, lucrarea grafica de pe peretel, dar si nuantele asternutului ofera camerei un aer special. Veioza de pe noptiera, prin luciul metalic, creeaza un contrast surprinzator alaturi de textura nefinisata si rece a peretelui.

Pata de culoare. Aparent, imaginea de mai jos prezinta un dormitor mic decorat intr-un stil clasic, neutru. Insa, peretele, prin pata de culoare verde lime, reuseste sa invioreze atmosfera si sa puna in valoare esenta lemnului. Acest contrast cald-rece transforma un spatiu anost intr-un dormitor primitor.

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa alegi cel mai bun pat pentru un somn odihnitor Cum sa alegi cel mai bun pat pentru un somn odihnitor
3 sfaturi de care sa tii cont in achizitionarea unei saltele 3 sfaturi de care sa tii cont in achizitionarea unei saltele
Dormitoare mici cu personalitate - partea I Dormitoare mici cu personalitate - partea I
Salteaua – Cum o alegi pe cea potrivita?! Salteaua – Cum o alegi pe cea potrivita?!
Ce trebuie sa stii cand iti alegi pilota Ce trebuie sa stii cand iti alegi pilota
Ergonomia somnului – saltele si perne Ergonomia somnului – saltele si perne

Vezi mai multe articole