Piata imobiliara in 3 ani - 13 Noiembrie 2009

13 noiembrie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

A venit toamna, anotimpul in care copiii incep scoala, studentii facultatea si agentii imobiliari tranzactionarea. Asa arata anul 2007.
Dupa o vara cam secetoasa, a sosit toamna; copiii incep scoala, studentii facultatea si agentii imobiliari sunt nedumeriti de ce nu mai incep tranzactionarile, dar nu admit sub nicio forma ca ne paste o criza. Se dezumfla bula imobiliara. Se taie robinetul creditelor. Oamenii nu mai inghit si nu mai isi permit gogosile imobiliarilor. Acesta e scenariul pentru 2008. Vara aceasta s-a lansat...

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Promotie 35% discount pentru pavelele Cortina D7 si Trenova, de la Elis Pavaje! Promotie 35% discount pentru pavelele Cortina D7 si Trenova, de la Elis Pavaje!
"Prima casa" poate fi una gata ipotecata. Notarii dispar din schema - 22 Iulie 2009
Tranzactia zilei: 278.000 de trei camere in Aviatiei Tranzactia zilei: 278.000 de trei camere in Aviatiei
Ion Brasoveanu, cel mai respectat tamplar din Comisani Ion Brasoveanu, cel mai respectat tamplar din Comisani
Creditele sunt mai scumpe, depozitele mai avantajoase. Dar cum a reactionat populatia? Creditele sunt mai scumpe, depozitele mai avantajoase. Dar cum a reactionat populatia?
Numarul romanilor de la oras care vor sa isi cumpere casa a crescut la 85% - 29 Septembrie 2009 Numarul romanilor de la oras care vor sa isi cumpere casa a crescut la 85% - 29 Septembrie 2009

Vezi mai multe articole