Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017

09 ianuarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Inceputul unui nou an este, cu siguranta, si momentul in care incepem sa ne gandim la schimbarile si imbunatatirile pe care le putem aduce locuintei noastre. Desigur, planurile fiecaruia dintre noi sunt diferite, in functie de buget si de dispozitie. Noi am ales sa discutam in acest articol despre amenajarea cu piatra decorativa, un element recunoscut pentru plusul de stil pe care il aduce unei locuinte.

De aceea, pentru a afla mai multe despre tendintele din 2017, am apelat la Mariana Constantinescu Bradescu, Managing-Partner la PIATRAONLINE, care ne-a oferit si cateva recomandari:

“Culorile anuntate in tendintele internationale in materie de design tind sa graviteze in jurul nuantelor de verde si albastru, iar in acest caz piatra naturala trebuie sa vina in completarea acestor tendinte. De exemplu, in cazul amenajarilor in care avem prezente nuante de albastru inchis, putem sa folosim o piatra naturala rosie - ardezie rosie sau chiar travertin rosu.  In cazul in care se opteaza pentru o amenajare in tonuri de verde, putem alege materiale precum marmura maro sau travertin maro deschis.”

Tot de la Mariana Constantinescu Bradescu am aflat si ce tip de piatra decorativa va fi vedeta anului 2017: “Cu siguranta mizez pe marmura in 2017, deoarece este un an al amenajarilor clasice cu accente minimaliste si al spatiilor cu un aer luxos”.

Cum nimic nu se compara cu propria experienta, cei la de la PIATRAONLINE anunta ca si in acest an isi asteapta vizitatorii cu surprize la showroom-ul din Aleea Teisani, de langa padurea Baneasa: “Avem in acest moment 4 mini-proiecte in desfasurare in cadrul showroom-ului PIATRAONLINE, asadar inceputul de an va fi unul foarte aglomerat pentru noi si plin de spatii si concepte noi pentru cei care ne vor vizita. Va asigur ca vom avea multe de anuntat. :)”

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa te bucuri de relaxare la tine acasa Cum sa te bucuri de relaxare la tine acasa
Ponturi usor de implementat pentru o casa de catalog Ponturi usor de implementat pentru o casa de catalog
Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa Trei sfaturi de retinut cand iti mobilezi prima ta casa
3 servicii care te ajuta sa iti amenajezi rapid locuinta 3 servicii care te ajuta sa iti amenajezi rapid locuinta
Pasi esentiali in construirea unui dressing Pasi esentiali in construirea unui dressing
Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara

Vezi mai multe articole