on

Cat costa bradul de Craciun si decoratiunile

05 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Craciunul este tot mai aproape si inca si mai curand va veni momentul cand va trebui sa terminam pregatirile pentru cea mai importanta sarbatoare a iernii. Dincolo de mesele bogate si cadourile pentru cei dragi, orice serbare a zilei de 25 decembrie nu este completa daca in casa nu se regasesc un brad si decoratiuni specifice.

Din fericire, in tot mai multe locuri acestea pot fi gasite oarecum la pachet, astfel incat sa nu fie nevoie de prea multe drumuri pentru achizitionarea lor. Brico Dépôt este unul dintre aceste locuri. Uriasul magazin de bricolaj isi asteapta clientii pana pe 15 decembrie cu o gama variata de articole de sezon la Stop Pret.

Doritorii pot alege dintre cei 28.000 de brazi cu inaltimi cuprinse intre 175 si 220 de centimetri, la pretul de 69 de lei. Cei care doresc sa prelungeasca viata simbolului Craciunului pot opta si pentru un brad la ghiveci cu inaltimi intre 125 si 150 de centimetri, la 99 de lei bucata.

In interiorul casei tale este clar ca bradul va fi vedeta, alaturi de celelalte decoratiuni. Dar ce se intampla cu exteriorul locuintei? Ei bine, la Brico Dépôt poti gasi si instalatiile care vor da o lumina festiva caminului tau. Un tub luminos de diverse culori (43,95 de lei/ rola 20 de metri) aplicat pe peretii exteriori va anunta de la distanta atmosfera de sarbatoare de la interior.

Gandeste-te si la cadouri

Desigur, Craciunul este si momentul in care imparti bucuria oferirii si primirii de cadouri cu cei dragi. De aceea, daca vrei sa scutesti un drum, poti gasi la Brico Dépôt mai multe propuneri care vor provoca bucuria membrilor familiei si nu numai. Poti opta intre cadouri care acopera o arie intinsa de interese, de la unelte multifunctionale si obiecte electrocasnice pana la gadgeturi si articole decorative de diferite dimensiuni.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017 Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017
Organizarea camarii – Ponturi pentru recastigarea spatiului Organizarea camarii – Ponturi pentru recastigarea spatiului
Licheni stabilizati | Cum se intretin Licheni stabilizati | Cum se intretin
Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara
Culorile anului 2021 Culorile anului 2021
Black Friday Regata: 27-29 Noiembrie | Weekendul cu cele mai mari reduceri din an Black Friday Regata: 27-29 Noiembrie | Weekendul cu cele mai mari reduceri din an

Vezi mai multe articole