on

Pizza Sbarro in stil newyorkez, din 14 octombrie, la Bucuresti Mall

16 octombrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Lanțul de restaurante cu servire rapidă Sbarro a deschis prima unitate din România, sâmbătă, 14 octombrie, la București Mall Vitan.  Sbarro este amplasat la etajul 2, în Food Court și oferă clienților mall-ului o experiență gastronomică italiano-americană desăvârșită. Recunoscut mondial pentru ingredientele proaspete și gustul autentic și delicios, Sbarro oferă pizza cu blat făcut pe loc, în stil newyorkez, decorată cu sos stil San Marzano sau Roma, gustoasa mozzarella și alte opțiuni savuroase.

Sbarro s-a lansat în America, la New York, în 1956 și numără acum 600 de restaurante în 26 de țări. Meniul cuprinde o selecție de mâncăruri specifice, fresh și rapide, toate la prețuri accesibile. De-a lungul timpului, s-au remarcat câteva vedete – feluri care se bucură de succes în toate restaurantele brandului: Pizza Romana cu crusta siciliană, mozarella și sos de roșii à la Roma, stromboli – un preparat cu special cu mozzarella, pepperonni, spanac sau pui și brînză și sos marinara și Pizza XL New York Style– un gigant cu ingredientele preferate ale fiecăruia, sos de roșii Marzano și mozzarella 100% din lapte integral.

În perioada 14.10.2017 – 22.10.2017, Sbarro oferă iubitorilor bucătăriei italiene și americane, 50% reducere la faimoasa pizza stil NY XXL, precum și alte oferte irezistibile.

După locația din București Mall, compania plănuiește lansarea a 30 de unități Sbarro la nivel național, în următorii cinci ani.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Grupul Carrefour deschide al 2-lea supermarket din Lugoj, Market Lugoj Grupul Carrefour deschide al 2-lea supermarket din Lugoj, Market Lugoj
Magazinul IKEA iti schimba becurile Magazinul IKEA iti schimba becurile
Obligatiuni pentru credite mai ieftine Obligatiuni pentru credite mai ieftine
Un singur targ la puterea a treia Un singur targ la puterea a treia
Fiskars reinventează uneltele pentru zăpadă cu noua gamă SnowXpert Fiskars reinventează uneltele pentru zăpadă cu noua gamă SnowXpert
Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip "low cost"

Vezi mai multe articole