on

Plachezi o scara interioara? Foloseste platforma unde toata lumea are de castigat

04 august, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Aproape intotdeauna, cand firmele de specialitate si specialistii dintr-un anumit domeniu isi unesc fortele, rezultatele sunt la inaltime. Este si cazul companiilor producatoare de materiale de constructii si a meseriasilor de top, care incep sa inteleaga tot mai mult faptul ca impreuna pot reusi sa isi sporeasca reputatia si incasarile cu lucrari demne de adaugat in portofoliu.

O astfel de colaborare dezvolta in prezent compania Dip Panels, din Zarnesti. Firma brasoveana specializata in placari cu lemn a scarilor interioare a demarat proiectul Mester Club, un parteneriat care are menirea de a aduce avantaje atat producatorului si montatorilor, cat mai ales beneficiarului final.

Ce castiga mesterii?

Prin afilierea la platforma Dippanels.ro, mesterii montatori pot beneficia in primul rand de materiale de calitate, de origine controlata. Apoi, in baza acestei colaborari, vor avea prioritate la comenzile sosite pe adresa Dip Panels. Practic, beneficiarii finali isi vor alege si vor achizitiona materialele, dupa care vor putea sa isi aleaga mesterul montator din sectiunea special dedicata de pe site.

Astfel, montatorii inregistrati pe platforma online pot primi comenzi in flux continuu, iar sistemul de masurare digital de la Dip Panels le va permite acestora sa reduca dramatic timpul de efectuare a unei lucrari.

Conditiile ca mesterii montatori sa se regaseasca in lista afisata pe site-ul dippanels.ro sunt finalizarea a minimum 3 lucrari sau receptionarea unui feedback din partea beneficiarului.

Ce avantaje au clientii?

Mesterii montatori nu sunt singurii care beneficiaza de avantaje de pe urma colaborarii cu platforma Dippanels.ro. De fapt, totul se traduce printr-un parteneriat in trei, din care au de castigat atat producatorul, meseriasul, cat si beneficiarul final. Astfel, prin contractarea unuia dintre montatorii afiliati Dip Panels, un client primeste un discount  de 5% la toate produsele achizitionate si castiga timpul pe care altfel l-ar fi pierdut in incercarea de a gasi specialistul care sa realizeze lucrarea.

Pentru a beneficia de reducere, tot ceea ce trebuie sa faca persoanele interesate de acest serviciu este sa vizioneze portofoliile prezentate pe site, dupa care sa solicite si sa utilizeze codul mesterului ales. Din acest moment, implicarea Dip Panels se incheie, iar montarea, stabilirea pretului lucrarii si garantarea acesteia raman sa fie discutate exclusiv de catre mesterul montator si client.

Prin aceasta colaborare de tip win-win-win, toate cele trei parti implicate vor castiga nu doar timp, ci si perspectiva unei lucrari la cele mai inalte standarde de calitate. Asadar, de acum, cand vei decide sa incepi placarea cu lemn masiv a unei scari interioare, vei sti exact de unde sa incepi cautarea: de pe www.dippanels.ro.

Foto

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Materiale utilizate la scari Materiale utilizate la scari
Spatii interioare practice: amenajarea partii superioare a casei scarii Spatii interioare practice: amenajarea partii superioare a casei scarii
Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv
10 modele de scari interioare 10 modele de scari interioare
De ce sa alegi o scara interioara din lemn De ce sa alegi o scara interioara din lemn
Ce lemn folosesti pentru realizarea unei scari interioare Ce lemn folosesti pentru realizarea unei scari interioare

Vezi mai multe articole