Lacul lucios pe baza de apa Spor Villa Yacht 3 in 1

Policolor lanseaza lacul lucios pe baza de apa Spor Villa Yacht 3 in 1

02 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucuresti, 1 septembrie 2016: Policolor, producator roman de lacuri si vopsele, lanseaza astazi cel mai nou produs premium din gama SPOR: Spor Villa Yacht 3 in 1, lac lucios pe baza de apa. Produsul e un lac transparent, incolor sau colorat, lucios, destinat protejarii si decorarii suprafetelor din lemn atat la interior, cat si la exterior. Ofera protectie de durata la intemperii si protectie UV de pana la 10 ani!

Mai mult, noul lac premium poate fi colorat intr-o paleta de culori extrem de diversa si aduce in prim plan in fiecare locuinta, ori in exteriorul ei, rolul de design pe care lemnul il poate juca in crearea unui ambient agreabil.

Spor Villa Yacht este un produs 3 in 1, adica are rol de grund, bait si lac, cu scop de protectie, colorare si decorare. Incolor sau de la nuantele clasice de lemn - pin, stejar, cires, mahon, wenge - pana la culori in trend - roz, bleu, mov trecand prin albastru inchis, gri sau corai - Spor Villa Yacht vine cu un mesaj nou catre segmentul DIY.

“Pentru designeri si pentru consumatorii pasionati de amenajari, lemnul a redevenit din ce in ce mai important in decorarea locuintei, a spatiilor de lucru ori a gradinii. De asemenea, casele de lemn noi sau reconditionate, terasele, chioscurile sic, sunt preferate de tot mai multi romani. Policolor, prin brandul sau premium Spor a lucrat la aceasta noua reteta de lac pentru a veni in intampinarea clientilor sai, care de acum isi pot colora orice suport de lemn intr-o varietate larga de nuante. Lacul pe baza de apa este rezistent, de aceea oferim protectia de 10 ani”, declara Camelia Dragomirescu, marketing manager Policolor S.A.

Pe lista beneficiilor functionale ale produsului se mai numara usurinta in aplicare, uscarea rapida, in numai 30 de minute, si lipsa mirosului.
Noul Spor Villa Yacht se dilueaza cu apa si are o putere mare de acoperire, de 8 pana la 11 m²/litru/ strat. Pentru un rezultat optim se recomanda ca lacul sa fie aplicat in doua straturi.

Pentru o finisare colorata, alta decat cele predefinite, lacul incolor pe baza de apa se poate nuanta computerizat cu Policolor sistem de colorare, cu ajutorul cartelei de nuantare lacuri pe baza de apa.

Spor Villa Yacht lac lucios 3 in 1 pe baza de apa este disponibil in ambalaje de 0,75 l si 2,5 l.
Produsul va fi distribuit in magazinele specializate din comertul traditional, in unitatile Policolor si in marile retele de bricolaj.

Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scumpirea se amana Scumpirea se amana
Guvernul construieste alta criza - 08 DECEMBRIE 2008 Guvernul construieste alta criza - 08 DECEMBRIE 2008
Flanco deschide un nou magazin in Deva Flanco deschide un nou magazin in Deva
Ateliere pentru Ziua Femeii, pe 4 martie, in toate magazinele Hornbach Ateliere pentru Ziua Femeii, pe 4 martie, in toate magazinele Hornbach
Henri Coanda Henri Coanda
Crestere de peste 31% in constructii Crestere de peste 31% in constructii

Vezi mai multe articole