on

PowerUp! by InnoEnergy, cea mai mare competitie a start-upurilor Cleantech, da startul unei noi serii de inscrieri in Romania

01 martie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PowerUp! by InnoEnergy dă startul celei de-a patra ediții a celei mai mari competiții dedicate start-up-urilor din sectorul tehnologiilor ecologice, desfășurată în Europa Centrală, în perioada 1 martie – 15 aprilie 2018. Competiția reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii și pentru impunerea unei prezențe pe piața internațională. Detalii complete se găsesc pe site-ul dedicat: www.powerup.innoenergy.com

În plus față de premiile financiare, câștigătorii competiției au șansa de a participa la programul Highway® by InnoEnergy, program care transformă idealurile și designurile în produse reale pe piață. Acesta oferă antreprenorilor începători finanțări de până la 150.000 Euro, o susținere amplă în domeniile dezvoltării și protecției produsului, team building, acces la contacte internaționale și la surse de finanțare externe.

„InnoEnergy este un lider care determină accelerarea Cleantech, acest succes fiind rezultatul faptului că, în afara finanțării, noi investim și în expertiza și contactele proprii. Administrăm cel mai vast ecosistem din lume în domeniul inovației, alcătuit din peste 320 membri. Acesta include companii energetice importante din Europa, centre academice și de cercetare, orașe și regiuni. Acționarii noștri sunt companii precum Schneider Electric, EDF, AGH, RAFAKO sau Tauron”, menționează Jakub Miler, organizatorul competiției PowerUp! și CEO InnoEnergy Europa Centrală.

Prin intermediul acestei competiții, InnoEnergy își propune să devină un real susținător pentru start-up-uri. Câștigătorul ediției anterioare a fost HeatVentors, un start-up din Ungaria, care a prezentat o metodă inovatoare de stocare a energiei termice, cu 90% mai puțin spațiu și cu o economie de energie de 20 – 40%. În timpul marei finale de anul trecut din Budapesta, România a fost reprezentată de către Andrei Toma, cu proiectul HOMEPOD.

”Participarea la această competiție este o oportunitate unică în ceea ce privește feedback-ul primit de la experți în domeniu la nivel de tehnologie dar și tips-n-tricks de la investitori. Consider că această experiență îți oferă resursele necesare ca să îți marketezi cu success afacerea atunci când vrei să scalezi spre un alt nivel,” menționează Andrei Toma, câștigătorul finalei regionale din România al ediției din 2017.

”Încurajarea comunității de start-upuri reprezintă o etapă esențială pentru realizarea unuia dintre principalele obiective ale strategiei pentru 2030: acela de a deveni prima opțiune a clienților. Suntem convinși că încheierea parteneriatului cu InnoEnergy ne va ajuta să devenim un participant vital al ecosistemului European din domeniul inovației, exprimându-ne, astfel, încântarea de a colabora la viitoarele proiecte”, a declarat Zsolt Winkler, Director al Platformei deschise dedicate inovației din cadrul Grupului MOL, partenerul ediției de anul trecut al competiției.

Marea finală a competiției PowerUp! by InnoEnergy va avea loc în Praga, cu peste zece finale anterioare desfășurate la nivel de țară, de tip Bootcamps. Aceste workshop-uri unice, la care participă cei mai buni consultanți europeni în domeniul afacerilor, oferă oportunitatea de a verifica modelele proprii de afaceri și de a perfecționa abilitățile de prezentare ale participanților.

Cum te înscrii?

Pentru a participa în cadrul acestei competiții este necesar să dețineți un prototip de produs, o echipă solidă, precum și să completați formularul disponibil pe pagina competiției, www.powerup.innoenergy.com, până la data de 15 aprilie.

Vă încurajăm să urmăriți și profilurile noastre din mediile sociale: Facebook și Twitter, precum și materialul dedicat Galei finale din 2017.

Despre InnoEnergy

InnoEnergy reprezintă motorul inovator în energie sustenabilă în întreaga Europă.

Susținem și investim în inovație în orice etapă și la orice nivel de activitate – de la sălile de clasă la clienți. Cu ajutorul partenerilor noștri, construim conexiuni în întreaga Europă, aducând laolaltă inventatori și industrie, antreprenori și piețe, absolvenți și angajatori, cercetători și companii.

Activăm în trei domenii esențiale ale inovației:

1. Educație, pentru a ajuta la crearea unei forțe de muncă informate și ambițioase, care înțelege cerințele durabilității– pentru viitorul domeniului.

2. Proiecte inovatoare pentru a aduce laolaltă și a crea o colaborare de idei, inventatori și industrie, care să genereze produse și servicii viabile din punct de vedere comercial, cu rezultate reale.

3. Servicii de creare de afaceri pentru a-i ajuta pe antreprenori și start-up-uri care creează afaceri durabile să se dezvolte rapid și să contribuie la ecosistemul energetic global.

Împreună, activitatea noastră creează și pune în legătură fiecare element al structurii de rezistență a industriei energiei durabile de care are nevoie Europa pentru a accelera dezvoltarea soluțiilor de piață și pentru a crea un mediu fertil în care putem vinde rezultate inovative ale muncii noastre.

InnoEnergy a fost înființată în 2010 și este sprijinită de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT).

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019 Viitorul constructiilor si tendinte in amenajari la Construct-Ambient Expo 2019
Chiriile locuintelor de lux din Bucuresti au scazut cu 24% fata de anul 2008 - 16 Noiembrie 2009 Chiriile locuintelor de lux din Bucuresti au scazut cu 24% fata de anul 2008 - 16 Noiembrie 2009
Primul bloc-hotel se ridica pe litoral Primul bloc-hotel se ridica pe litoral
Reprezentantii industriei ospitalitatii isi dau intalnire la ROMHOTEL Reprezentantii industriei ospitalitatii isi dau intalnire la ROMHOTEL
Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1.200.000 euro Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1.200.000 euro
Cinci motive pentru care sa cumperi sau nu o casa acum - 08 aprilie 2010 Cinci motive pentru care sa cumperi sau nu o casa acum - 08 aprilie 2010

Vezi mai multe articole