on

18 ani de Piastrelle si incununarea unui an de proiecte minunate

20 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Silent night…not tonight!

O sărbătoare completă în stilul unic și consacrat Piastrelle - personalitate puternică, calitate extraordinară și multe surprize – a avut loc în seara de 12 decembrie în clubul Interbelic Victoria. 18 ani de Piastrelle și încununarea unui an cu proiecte minunate au adunat peste 100 de colaboratori, prieteni, colegi, reprezentanți media în cadrul unui eveniment altfel.

Piastrelle este unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare din România. În cei 18 ani de activitate, compania a construit parteneriate solide cu firme de construcții, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri din toate zonele tării, numeroase lucrări de referință din România purtând amprenta Piastrelle. În prezent compania deține o vastă rețea de showroom-uri și concept store-uri în 6 orașe importante ale țării (București, Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Lugoj), la care se adaugă 5 depozite, o flotă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de oameni pasionați de frumos.

Preocuparea permanentă a echipei este de a aduce în România produse exclusiviste, cu design deosebit și de calitate imbatabilă, de la producători cu tradiție din Italia, Spania, Polonia. Piastrelle urmărește cu mare atenție și în mod constant evoluția în materie de tehnologie și design în domeniul amenajărilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezentă an de an la cele mai importante târguri internaționale de profil, reușind astfel să aducă în showroom-urile proprii, inovatii în materie de plăci ceramice, obiecte sanitare, robinetărie și multe altele, reușind astfel să păstreze interesul colaboratorilor vechi și mai noi.

Barlinek, Imola, Gessi, Laminam sunt 4 dintre cei mai importanti furnizori de produse de top din sfera pardoselilor de lemn, a ceramicii, a obiectelor sanitare, dotări ale încăperilor de baie, toți patru prezenți și premiați an de an la târguri internaționale de profil pentru inovație, design deosebit, tehnologie de vârf și finisaje versatile. Aseară, cei 4 producători si-au prezentat cele mai noi  si calitative produse din portofoliu, produse ce pot fi descoperite începând de azi în showroom-urile Piastrelle din Romania.

«Piastrelle a transformat pasiunea pentru detaliu în proiecte desavărșite destinate domeniului rezidential de lux, este și va rămâne locul unde personalizarea și personalitatea sunt cuvintele cheie. Îmbogățim constant gama de produse pentru a veni în întâmpinarea partenerilor și clienților noștri și pentru a obține interioare rafinate, cu care ne mândrim. In 18 ani de activitate am ales sa lucram numai cu furnizori recunoscuti pe plan international. Suntem o familie mare nascută pentru a servi industria frumosului și calității. La multi ani Piastrelle!» declară Ramona Stănciulescu, managing partner Piastrelle & Piastrelle CASA.

Te așteptăm și în 2017 în showroom-urile Piastrelle și Piastrelle CASA să experimentezi și să portezi în spatiul personal un "stile di vita", complet și exclusivist, o stare de spirit cu tentă elegantă dar în același timp pliată pe personalitatea ta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ofera-i ce-si doreste! Dragostea ta neconditionata si tehnologia inovatoare de la Rowenta Ofera-i ce-si doreste! Dragostea ta neconditionata si tehnologia inovatoare de la Rowenta
Casele noi se lasa asteptate luni bune Casele noi se lasa asteptate luni bune
Cum te descurci cand te inunda vecinul? Cum te descurci cand te inunda vecinul?
Parcari etajate Parcari etajate
De ce ar cumpara cineva un apartament cu 2 camere in Asmita pentru 117.000 euro De ce ar cumpara cineva un apartament cu 2 camere in Asmita pentru 117.000 euro
Dezvoltator in insolventa ofer reducere de 5% pentru apartamente de aproape 200.000 euro - 12 Februarie 2009 Dezvoltator in insolventa ofer reducere de 5% pentru apartamente de aproape 200.000 euro - 12 Februarie 2009

Vezi mai multe articole