Praktiker lanseaza un nou catalog pentru casa si gradina, destinat amenajarilor de vara

18 iunie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează un nou catalog, dedicat amatorilor și profesioniștilor în construcții și proiecte DIY care vor să își reamenajeze locuința și spațiul exterior din jurul casei pe perioada verii.

Catalogul este disponibil atât în magazinele Praktiker, cât și pe www.praktiker.ro/catalog-produse și include produse din categoriile Sanitare, Construcții și Grădină, pentru proiecte reușite de amenajare în sezonul cald. Astfel, până în data de 5 iulie 2018, clienții Praktiker pot găsi în cele 32 de pagini ale catalogului produsele de care au nevoie pentru organizarea și înfrumusețarea grădinii, dar și pentru realizarea proiectelor ample de construcții sau a redecorărilor interioare.  

Soluții practice și moderne pentru amenajarea interiorului casei

Orice spațiu, dacă este amenajat optim, poate deveni un cămin confortabil. Prin lansarea noului catalog, Praktiker pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse care pot fi utilizate în diverse combinații, indiferent de stilul de amenajare. Astfel, cei care vor să obțină un decor modern, tradițional sau chiar industrial, pot găsi în paginile noului catalog produsele de care au nevoie în amenajarea încăperilor casei.

Sub sloganul „O baie nouă? La noi găsești soluția!”, noul catalog prezintă soluții inteligente de transformare a băii cu ajutorul gamei modulare de mobilier Imandra, ideală pentru băi de mici dimensiuni, dar și pentru băi mai generoase. În funcție de dimensiunea spațiului disponibil, clienții pot alege corpul pentru lavoar, tipul de lavoar și dulapul de perete, disponibil în magazinele Praktiker cu finisaj de tip oglindă sau colorat, în diverse nuanțe. Toată gama, respectiv piesele de mobilier și lavoarele Imandra, beneficiază de o garanție de 10 ani.

Mai mult, clienții pot descoperi în noul catalog Praktiker diverse modele de gresie și faianță, dar și o serie de produse sanitare destinate amenajării băii, adaptate oricărui buget, precum căzi de baie, cabine și seturi de duș sau baterii pentru lavoar, ideale pentru organizarea eficientă a băii.

Pentru amenajarea livingului sau a dormitorului, Praktiker propune utilizarea parchetului laminat în nuanță caldă, maro, cu elemente robuste, naturale. În plus, cei aflați în căutare de mobilier nou vor găsi în paginile catalogului Praktiker atât corpuri individuale, cât și seturi complete pentru bucătărie, living sau dormitor. În oferta noului catalog sunt incluse produsele esențiale perioadei de vară, respectiv aparate de aer condiționat fixe sau portabile, dar și ventilatoare, pentru o temperatură constantă în interiorul casei în timpul zilelor caniculare.

Proiecte de construcții de la A la Z

Profesioniștii în construcții pot găsi în noul catalog Praktiker toate resursele necesare pentru realizarea proiectelor lor. De la diverse tipuri de țevi, până la șindrile și plăci bituminoase pentru acoperiș, cei care vor să își construiască propria casă își pot calcula bugetul înainte de a ajunge în magazinele Praktiker, răsfoind catalogul destinat proiectelor de sezon. Clienții au posibilitatea de a opta pentru materialele care se potrivesc planului lor, în noul catalog fiind disponibile mai multe produse, printre care ciment, tencuială, plăci gips-carton, dar și vată minerală din sticlă, pentru proiecte de construcții de la A la Z.

Inspirație pentru amenajarea grădinii sau a terasei

Amenajarea locuinței nu este completă fără o schimbare a înfățișării grădinii sau  terasei. Având în vedere că acest spațiu exterior devine locul destinat relaxării pe toată durata verii, Praktiker a inclus în noul catalog o gamă variată de produse specifice întreținerii grădinii, precum mașini de tuns gazonul, trimmere și motocoase. Tot în oferta Praktiker, clienții vor găsi produse potrivite distracției în familie, respectiv piscine gonflabile sau din cadru metalic, de mai multe dimensiuni, adaptabile atât grădinilor sau teraselor mici, cât și celor cu suprafețe generoase.

Noul catalog poate fi consultat în format electronic pe http://www.praktiker.ro/catalog-produse, dar și în format tipărit, în magazine. De asemenea, Praktiker continuă să pună la dispoziția clienților diverse modalități de plată, printre care și achitarea în până la 12 rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cine sunt expozantii celui mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM 2013 Cine sunt expozantii celui mai mare targ de mobila din Romania - BIFE-SIM 2013
Numarul constructiilor scade Numarul constructiilor scade
Cartierul in care casele se vand cu 3.000 de euro/mp Cartierul in care casele se vand cu 3.000 de euro/mp
Pretul terenurilor Pretul terenurilor
Sumele provenite din penalizari pot acoperi reparatiile partilor comune sau plata utilitatilor Sumele provenite din penalizari pot acoperi reparatiile partilor comune sau plata utilitatilor
Iti doresti ca obiectul de design de care te-ai indragostit sa dureze cat mai mult? Iti doresti ca obiectul de design de care te-ai indragostit sa dureze cat mai mult?

Vezi mai multe articole