on

Sony isi anunta prezenta digitala la CES 2021

10 ianuarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Consumer Electronics Show (CES) este una dintre cele mai importante expozitii de IT din lumea intreaga. Aceasta este organizata anual in luna ianuarie in Las Vegas, Statele Unite. Prima editie CES a fost organizata in anul 1967 si a avut loc in New York City. 

CES este locul ideal pentru prezientarea noilor tehnologilor, dar si locul in care cele mai mari companii din lume intalnesc noi parteneri si pun bazele unor noi afaceri. De asemenea, CES include si de conferinte in care liderii celor mai mari companii si ganditorii de pionierat abordeaza cele mai relevante probleme ale industriei. Detinut si produs de Consumer Technology Association (CTA) ®, CES prezinta fiecare aspect al sectorului tehnologic. Anul acesta conferinta se va desfasura exclusiv online.

Sony, companie prezenta ca expozant la Consumer Electronics Show (CES) pentru cel de-al 50-lea an, a anuntat astazi detalii despre participarea sa digitala la viitorul eveniment online din 2021. Compania isi va prezenta inovatiile in calitate de companie din domeniul divertismentului creativ cu o fundatie solida in tehnologie la evenimentul digital din acest an, care va avea loc in intervalul 11-14 ianuarie. 

Sony ii incurajeaza pe participantii la CES 2021 sa ia parte la conferintele de presa live si la prezentari pe platforma oficiala CES, si ii invita, de asemenea, sa interactioneze cu intregul continut Sony gratuit, disponibil publicului pe propria platforma digitala Sony, numita „Sony Square” 

Directori Sony la nivel global vor participa pe platformele digitale CES si Sony Square la urmatoarele sesiuni:

 

11 ianuarie, 10:00 - 10:30 P.M. GMT/11:00 – 11:30 P.M. CET – disponibila pe platformele CES si Sony Square.

Eveniment de presa digital Sony, alaturi de Presedintele si CEO-ul Sony Corporation, Kenichiro Yoshida, si manageri de top de la Sony Interactive Entertainment, Sony Pictures Entertainment si Sony Music Entertainment. Perspective globale din partea Sony.

 

Alaturati-va conversatiei folosind hashtagul #SonyCES

 

###

Despre Sony Corporation

 

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundatie solida in domeniul tehnologiei. De la jocuri si servicii de retea la muzica, imagini, electronice, semiconductori si servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emotie, prin puterea creativitatii si a tehnologiei. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

10 cifre pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a-ti vinde casa pe timp de criza - 06 Ianuarie 2010 10 cifre pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a-ti vinde casa pe timp de criza - 06 Ianuarie 2010
400 de milioane de euro pentru 3.000 de apartamente in Capitala si in Cluj 400 de milioane de euro pentru 3.000 de apartamente in Capitala si in Cluj
Chiriile mai mici si facilitatile, atuurile parcurilor de afaceri Chiriile mai mici si facilitatile, atuurile parcurilor de afaceri
Casa Rusu relanseaza site-ul mobilacasarusu.ro si introduce noi game de produse Casa Rusu relanseaza site-ul mobilacasarusu.ro si introduce noi game de produse
Terenurile pentru constructii Terenurile pentru constructii
Cele mai ieftine locuinte din tara - 12 Mai 2009 Cele mai ieftine locuinte din tara - 12 Mai 2009

Vezi mai multe articole