on

Praktiker România lansează un amplu catalog de CONSTRUCŢII ŞI RENOVĂRI dedicat meşterilor, profesioniştilor şi amatorilor

30 iunie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

În această vară, Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, pune la dispoziţia clienţilor catalogul de CONSTRUCŢII ŞI RENOVĂRI. Acesta poate fi accesat în format online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau descărcat pe smartphone, cu aplicaţia Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play.

Toți clienții interesați pot accesa catalogul până la data de 11 august. În cele aproape 200 de pagini, ei vor găsi peste 5.000 de oferte şi soluţii destinate construcţiilor, amenajărilor şi renovărilor, de la materiale de construcţii clasice, ferestre, uşi, adezivi, instalaţii electrice, vopsele, gresie, faianţă sau elemente de decor, până la unelte şi echipamente, precum polizoare, aparate de sudură sau betoniere. Toate produsele prezentate în catalogul de CONSTRUCŢII ŞI RENOVĂRI se găsesc deja în reţeaua de magazine Praktiker la nivel național.

Păstrând în continuare cel mai bun raport calitate - preț, catalogul este conceput pentru a veni în ajutorul meșterilor, profesioniștilor, dar și amatorilor, fiind uşor de urmărit şi răsfoit. De asemenea, produsele şi soluţiile prezentate sunt însoţite de imagini sugestive, descrieri, detalii tehnice, mod de utilizare sau idei de amenajare şi decor pentru construcţii sigure şi rezistente.
„Construcţia propriei case este unul dintre cele mai importante proiecte personale din viaţa oricărei persoane, deoarece fiecare îşi doreşte să aibă o casă sigură, rezistentă şi confortabilă. Am căutat permanent modalităţi inovatoare prin care să oferim soluţii eficiente, în ton cu nevoile consumatorilor noştri. Prin acest catalog, clienții Praktiker pot achiziționa cele mai potrivite şi eficiente produse de construcţii şi amenajări, la cel mai bun raport calitate - preț”, declară Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Structurat pe trei capitole, catalogul oferă informaţii detaliate despre construcţii, amenajări şi unelte:

• Construirea unei case durabile
În capitolul dedicat construcţiilor, clienţii pot găsi toate materialele de care au nevoie pentru construirea unei case durabile de la A la Z, dar şi sfaturi şi informaţii necesare pentru a face alegeri bine documentate: ciment şi mortare pentru construcţia structurii de rezistenţă, BCA, cărămizi şi lemn pentru ridicarea pereţilor, sisteme complexe şi complete de acoperiş. În plus, Praktiker pune la dispoziţia clienţilor ciment, elemente de hidroizolaţii, produse pentru zidărie şi stâlpi de susţinere, astfel încât rezultatul să fie o casă care să reziste cel puţin 50 de ani. Mai mult, cumpărătorii pot alege dintr-o gamă largă de sisteme de acoperiş: învelitori metalice, ţigle din beton sau şindrilă bituminoasă, sisteme de scurgere, termosisteme. La final, tencuiala decorativă are un rol important în personalizarea construcţiei: pe lângă diferitele modele şi culori, Praktiker oferă şi sfaturi privind alegerea produselor în funcţie de elasticitatea şi impermeabilitatea materialului.

• Un interior amenajat în stil propriu
Amenajarea interiorului presupune alegerea acelor elemente care te fac să te simţi acasă. Catalogul CONSTRUCŢII ŞI AMENAJĂRI oferă sfaturi practice şi soluţii, pornind de la   delimitarea camerelor cu plăci de gips-carton, izolarea fonică şi termică şi montarea instalaţiei termice şi electrice, până la personalizarea de final. Pentru că micile detalii fac diferenţa când vine vorba de un interior unitar şi armonios, în noul catalog, Praktiker prezintă cele mai noi şi mai variate modele de gresie, faianţă şi ceramică sanitară şi multiple variante de vopsea de interior. Pe lângă proprietăţile de rezistenţă la spălare, vopseaua de interior poate fi colorată într-o multitudine de nuanţe, astfel încât clienţii să creeze o casă veselă şi colorată.

• Uneltele care fac diferenţa
Pentru a putea construi o casă ai nevoie și de unelte potrivite pentru fiecare etapă a proiectului. Catalogul prezintă detaliat o gamă largă de unelte de care meşterii, profesioniştii şi amatorii au nevoie pentru o muncă mai ușoară și eficientă. Clienţii pot alege diferite betoniere pentru pregătirea mortarului, scări şi schele pentru ridicarea şi tencuirea pereţilor, lopeţi, găleţi şi prelate de protecţie, aparate de sudură pentru construcţia structurilor de fier, precum şi ferăstraie pentru tăierea lemnului când se construiește sistemul de acoperiş.

Prin lansarea catalogului CONSTRUCȚII ȘI AMENAJĂRI, Praktiker România continuă strategia sa de a le oferi clienţilor posibilitatea de a achiziţiona cele mai potrivite produse, în funcție de nevoile lor, la cel mai bun raport calitate – preţ, după ce în luna aprilie a acestui an a lansat pe piaţa din România unicul catalog de GRĂDINĂ ŞI CAMPING.

Servicii orientate către client

Praktiker oferă în toate magazinele din ţară acces la servicii dedicate, precum: comenzi speciale şi transport gratuit, customizarea materialelor sau a culorilor (debitare lemn, combinare cromatică), returnarea unui produs care nu se potriveşte sau ajutor în finanţarea renovării casei, garanţie şi service, dar şi servicii financiare cu dobândă zero la cumpărarea în rate, cu diferite posibilităţi de creditare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Case goale. Dezvoltatorii inchiriaza locuintele viitorilor proprietari care nu pot lua credite - 10 Martie 2009 Case goale. Dezvoltatorii inchiriaza locuintele viitorilor proprietari care nu pot lua credite - 10 Martie 2009
Proiect imobiliar gigant pe platforma Tractorul Brasov Proiect imobiliar gigant pe platforma Tractorul Brasov
Top 3 cele mai practice accesorii pentru plitele cu inductie, oferit de specialistii Electrolux Top 3 cele mai practice accesorii pentru plitele cu inductie, oferit de specialistii Electrolux
Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta
IKEA retrage si un sac de dormit pentru bebelusi IKEA retrage si un sac de dormit pentru bebelusi
Programul Programul "Casa Verde" se transforma in "Institutia Verde" - 16 Aprilie 2009

Vezi mai multe articole