Pregatiri de casa noua

Pregatiri de casa noua

26 septembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Unul dintre proiectele rezidentiale ale carui lucrari de constructie sunt in toi, fiind incepute in primavara acestui an, este Champions Residence. Complexul, situat in zona Drumul Taberei - Ghencea, in imediata apropiere a complexului “Home&Design Mall”, va fi finalizat peste aproximativ 18 luni, iar investitia dezvoltatorului Top Birotica se ridica la 10 milioane Euro. Pretul atractiv, de 1.300de euro pe metru patrat, cu tot cu TVA, a dus la rezervarea a 20% din totalul locuintelor, in conditiile in care, pana de curand, totul era doar un proiect pus pe hartie.
Cladirea este compusa din doua corpuri ce ofera 88 de apartamente caracterizate, in primul rand, de suprafete generoase. O garsoniera are 50 mp suprafata construita; un apartament de doua camere are 97 mp construiti; un apartament de trei camere dispune de 127 mp suprafata construita, iar duplexurile de 3-4 camere variaza intre 197-281 mp construiti.
De asemenea, proiectul este extrem de atragator prin locatia buna de care beneficiaza – aproape de intersectia Bd. Ghencea si str. Brasov – , prin suprafetele ample si prin preturile relativ scazute raportat la aceste suprafete. Pretul pentru o garsoniera este intre 71.000 – 77.000 euro, cele de doua camere intre 120.000 – 150.000 euro; cele de trei camere intre 137.000-179.000. In acest pret intra  finisajele si dotarile, care vor fi de calitate superioara. Champions Residence va dispune de garaj subteran, ascensor hidraulic, tamplarie termopan, parchet stratificat si gresie si faianta de import. In plus, in cadrul complexului va fi amenajata si o galerie comerciala.
Pentru conditiile de plata exista mai multe variante, plecand de la 3.000 euro pentru rezervare apartament, 50 la suta sau 30 la sutasau 25 la sutadin valoarea imobilului (apartament si un loc de parcare) - la antrecontract in maxim 20 de zile de la rezervare (pretul rezervarii se deduce din avans). O alta modalitate este avans de 25 -35 la suta, fie chiar 15 la suta din valoarea imobilului, la finalizarea structurii cladirii, fie in doua transe 25 la suta la antecontract si restul de 75 la suta la contractul final.
Un alt complex rezidential, tot in constructie si al carui pret se pare ca nu ii sperie pe cumparatori, este Antigua Residence. Dispunand de 61 de apartamente, Antigua Residence este compus din sase blocuri structurate fiecare pe P+3 etaje. Tipurile de apartamente disponibile sunt de 2, 3, 4 si 5 camere (penthouse). Complexul pune la dispozitia locatarilor facilitati precum piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea.
Preturile sunt ceva mai mici decat in Drmulu Taberei, dar este adevarat ca si casele din aceasta zona sunt mai putin cautate. Apartamentele de doua camere variaza intre 61,000-115,500 Euro + TVA, cele de trei camere intre 79,000-145,000 Euro + TVA, cele de patru camere avand pretul de 145.000 Euro + T.V.A. Penthouse-urile costa intre 157.000 – 180.000 Euro + TVA. Suprafetele disponibile pentru apartamentele de doua camere sunt intre 48,8-100,24 mp; 64-112,77 mp pentru trei camere, apartamentele de 4 camere au o suprafata de 112,77mp si penthouse-urile intre 134-171 mp.
Investitia de cca. 8 milioane Euro, Antigua Residence, este dezvoltata de o personaja juridica inregistrata in Romania, aducand insa expertiza de pe piata italiana, alternativa perfecta pentru cei care doresc sa-si sporeasca nivelul de confort. Apartamentele Antigua Residence sunt construite economic. Suprafetele reduse la fac usor de intretinut si purtatoare de costuri reduse, fiind concepute special pentru tinerii dinamici, care isi petrec majoritatea timpului la munca.
Complexul este situat la numai 800 m de DN1, in imediata apropiere a padurii, oferind sansa unei case cat mai aproape de natura. Complexul este nou, implicand materiale si tehnici de constructie de ultima ora, iar finisajele sunt alese cu grija. Parchet masiv, granit si cristal importat din Italia, tamplarie de aluminiu cu geam termopan, parcare supraterana sunt doar cateva dintre detaliile din Antigua Residence.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania si Expozitia Art Floors 2015 Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania si Expozitia Art Floors 2015
Credit de la banca pentru casa pe hirtieLidia Ionita Credit de la banca pentru casa pe hirtieLidia Ionita
Praktiker Romania a oferit cadou un apartament in Bucuresti Praktiker Romania a oferit cadou un apartament in Bucuresti
Patru din zece romani vor o locuinta veche Patru din zece romani vor o locuinta veche
Energia termica livrata de ELCEN in Capitala se scumpeste cu 10%, de luni Energia termica livrata de ELCEN in Capitala se scumpeste cu 10%, de luni
Dezvoltatorii nu sunt lasati de banci sa scada preturile sub o anumita limita - 19 Noiembrie 2009 Dezvoltatorii nu sunt lasati de banci sa scada preturile sub o anumita limita - 19 Noiembrie 2009

Vezi mai multe articole