on

Premiera pe piata de piatra naturala la nivel international: PIATRAONLINE lanseaza primul tur audio si realitate virtuala pentru vizitatorii showroom-ului

04 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PIATRAONLINE, cel mai mare magazin cu produse din piatra naturala, lanseaza in premiera pentru piata de profil din intreaga lume turul audio ghidat in showroom. Aceasta functionalitate are rolul de a oferi suport vizitatorilor, prin explicatii despre produsele expuse, si completeaza cu informatii utile decizia de cumparare a fiecarui client si nu numai.

PIATRAONLINE - showroom cu tur audio si VR pentru o experienta de cumparaturi unica

Magazinul PIATRAONLINE lanseaza o functionalitate speciala pentru clientii sai prin introducerea in showroom a turului audio. Audioturul ofera vizitatorilor informatii despre produsele expuse, oferind experienta unei vizite intr-un muzeu de piatra naturala.

Audioturul este o experienta multisenzoriala ce poate fi personalizata de catre fiecare vizitator in functie de timpul pe care il poate aloca sau de zonele de interes. Intregul tur dureaza o ora, insa vizitatorii pot sa aleaga secventele pe care isi doresc sa le asculte, in functie de zonele in care merg, atat in showroom-ul interior, cat si in pavilion. De asemenea, exista posibilitatea de a asculta recomandarile doar pentru anumite produse.

Experienta din showroom-ul PIATRAONLINE va fi completata de modulul VR, prin care clientii pot interactiona intr-un mod inedit cu produsele expuse si pot face o incursiune in apartamentul #dreambuilders ( www.dreambuilders.piatraonline.ro )

Ne dorim sa aducem cat mai aproape doua elemente care multora le-ar parea diferite: piatra naturala si tehnologia. Iubim natura si frumusetile pe care le are de oferit, asa cum este piatra, materialul cu care lucram de atata vreme. In egala masura, suntem fani ai tehnologiei. De aceea, suntem mereu in pas cu tendintele si suntem bucurosi sa le aducem aproape si de clientii nostri.

Vrem ca fiecare vizita in showroom-ul nostru sa fie o experienta aparte, prin care sa impartasim cu fiecare client pasiunea pentru piatra naturala. Scopul nostru este sa facem cat mai cunoscuta povestea fiecarei bucati de piatra expusa, mai ales ca aducem produse din tari din toate colturile lumii”, a declarat Mariana Constantinescu-Bradescu, cofondatoare PIATRAONLINE.

Audioturul va fi disponibil permanent in showroom-ul PIATRAONLINE situat pe Aleea Teisani nr. 137A, Bucuresti. In showroom sunt disponibile peste 1.500 de repere.

Un tur al faptelor bune, in campania Rock Star for Good Causes

Fiecare corner din show-room-ul PIATRAONLINE dedicat tarilor incluse in expozitie: Brazilia, India, Spania, Egipt sau Turcia este parte din campania de responsabilitate sociala Rock Star for Good Causes, realizata in parteneriat cu Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria. Astfel, oricine posteaza o fotografie de la cornerele marcate si foloseste hastagul dedicat fiecarei tari, respectiv #[NUMELE TARII]ontherocks (#SPAINontherocks, #INDIAontherocks), da binele mai departe. Pentru fiecare like, share si comment PIATRAONLINE doneaza 1 euro, 2 euro sau 3 euro, iar banii astfel stransi vor fi directionati prin intermediul Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria catre 50 de copii cu dizabilitati care vor beneficia de tratament stomatologic gratuit.

 

Mai mult, PIATRAONLINE este alaturi de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria si prin implicarea directa si sustinerea Galei „Din inima pentru viitor”, care va avea loc pe 18 octombrie 2019 la Bucuresti. Mai multe detalii pot fi consultate accesand site-ul fundatiareginamaria.ro.  

Despre PIATRAONLINE

Infiintat in 2007, PIATRAONLINE este primul si cel mai mare magazin online de piatra naturala din Romania. Compania importa cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii, avand furnizori din tari precum India, Brazilia, Spania sau Vietnam. Pe langa magazinul online - www.piatraonline.ro - compania detine si un showroom integrat cu depozit si platforma logistica in Bucuresti, cu o suprafata de peste 1.800 mp, unde clientii pot gasi peste 1.500 de repere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mapei Romania premiaza 3 studenti din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti Mapei Romania premiaza 3 studenti din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti
Bucsaru a iesit din insolventa. Vinde case cu aproape 100.000 de euro Bucsaru a iesit din insolventa. Vinde case cu aproape 100.000 de euro
Concursul International Wienerberger Brick Award 2018: a inceput etapa de inscriere Concursul International Wienerberger Brick Award 2018: a inceput etapa de inscriere
Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat: Certificatul energetic, un simplu act birocratic Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat: Certificatul energetic, un simplu act birocratic
83 milioane de euro, impozite din tranzactii imobiliare in 2006 83 milioane de euro, impozite din tranzactii imobiliare in 2006
Statul vrea sa impulsioneze constructiile Statul vrea sa impulsioneze constructiile

Vezi mai multe articole