on

Produse la preturi practic de nerefuzat in cel mai nou catalog Praktiker Romania

25 ianuarie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker România lansează cel mai recent catalog cu oferte la o gamă variată de produse de sezon, potrivite pentru amenjarea și decorarea locuinței. Ofertele sunt disponibile în magazinele din întreaga țară și în magazinul online, www.praktiker.ro, în perioada 24.01. – 13.02.2018.  

Praktiker continuă seria ofertelor de început de an prin lansarea unui nou catalog cu reduceri și prețuri avantajoase la diverse categorii de produse. Clienții Praktiker, fie că se pregătesc pentru amenajări interioare sau așteaptă deja venirea primăverii, pot găsi în magazinele din toată țara, de la articole pentru interior precum piese de mobilier, la materiale de construcții, unelte și chiar mașini de grădinărit.

Confort și relaxare, cu ofertele Praktiker de nerefuzat

Începutul de an aduce schimbări, unele chiar acasă, cum ar fi reamenajarea locuinței pentru un plus de confort. Tocmai de aceea, Praktiker include în cel mai recent catalog, produse precum dormitor Rossa (599,90 lei), dormitor Juliette (1.299,90 lei), canapea Alvar 3 locuri (599,90 lei) și canapea Dream 3 locuri (949,90 lei), la prețuri avantajoase.

Pentru amenajarea într-un stil modern a sufrageriei, Praktiker propune clienților produse cu prețuri de nerefuzat: bibliotecă Amira (449,90 lei), bibliotecă Mira (349,90 lei) și masă Black Wave (349,90 lei). În egală măsură, bucătăria va avea un aspect nou cu bucătărie Karina (379,90 lei) sau chiuvetă pentru blat (129,90 lei). Prețuri accesibile au și obiectele sanitare: cabină de duș din acril (399,90 lei) sau cadă Liria (499,90 lei).

Amenajări interioare de sezon

Pentru cei care își doresc un aspect nou acasă sau au nevoie de inspirație pentru redecorări interioare, pot găsi în noul catalog Praktiker perdea Carolina (99,99 lei), draperie Uni (20,99 lei), mochetă Kids (20,99 lei/m2) sau covor Serenade (139,90 lei).

Planurile extinse de renovare sunt susținute prin produse la prețuri avantajoase: gresie Mineral (18,99 lei/m2), gresie Wood (23,99 lei/m2) sau faianță Listelli Elesa (25,99 lei/m2). În catalog au fost incluse și materiale necesare pentru renovare, precum adeziv Thermo Universal (18,90 lei), glet CT 126 (24,98 lei) sau vopsea lavabilă albă Weiss 8,5 l (19,99 lei).

Praktiker a pregătit multe alte produse, disponibile atât online, pe site-ul www.praktiker.ro, cât și în magazinele din întreaga țară. Clienții Praktiker au posibilitatea să comande online produsele pe care le doresc și le pot ridica apoi din cel mai apropiat magazin. Mai mult, pentru achizițiile care depășesc 1,000 de lei, serviciul de transport din magazinele Praktiker este gratuit, în baza unor termene și condiții disponibile în magazine sau accesând acest link.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Obligatiuni pentru credite mai ieftine Obligatiuni pentru credite mai ieftine
Centralele se verifica din doi in doi ani Centralele se verifica din doi in doi ani
Zile norocoase pentru clientii Praktiker Romania: 3 masini au fost deja castigate! Zile norocoase pentru clientii Praktiker Romania: 3 masini au fost deja castigate!
Experientele de cosmar ale unor proprietari de apartamente noi Experientele de cosmar ale unor proprietari de apartamente noi
Ce se va intampla cu Ce se va intampla cu "Prima Casa" executata silit? - 23 martie 2010
Chiriasii ANL isi pot cumpara locuintele daca platesc suma integral Chiriasii ANL isi pot cumpara locuintele daca platesc suma integral

Vezi mai multe articole