on

ProfiArt a deschis un magazin de arta si hobby in ParkLake Shopping Center

24 noiembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

AProfiArt a inaugurat un nou magazin de materiale de arta si hobby in Bucuresti, in ParkLake Shopping Center. Cel de-al patrulea magazin ProfiArt din Bucuresti este situat la primul etaj al mall-ului si aduna la raft produse din categoriile fine arts, grafica si hobby.

ProfiArt, o companie cu capital romanesc 100% aniverseaza anul acesta 20 de ani de existenta pe piata de materiale pentru arta si hobby iar evolutia sa o pozitioneaza printre liderii pietei.

Am inceput business-ul din dorinta de a sprijini artistii cu materiale de arta de calitate iar astazi ma bucur sa vad ca numarul romanilor care vor sa isi exprime creativitatea prin proiecte de arta sau hobby este in crestere. Suntem alaturi de ei cu cea mai mare diversitate de materiale de arta de pe piata, materiale potrivite tuturor tehnicilor de pictura, grafica sau hobby”, declara Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

Programul magazinului ProfiArt ParkLake

Orarul de functionare a magazinului este de luni pana duminica, intre 10:00 si 21:00.

Pasionatii de hobby si artistii amatori sau profesionisti au la dispozitie in noul magazin ProfiArt materialele necesare pentru a explora pictura (acrilic, ulei, acuarela), caligrafia, pictura pe textil, sticla, ceramica, lemn si multe altele.

Despre ProfiArt

ProfiArt este unul din liderii pietei de materiale de arta si hobby din Romania si opereaza in acest moment patru magazine in Bucuresti (Calea Grivitei nr. 41, Mihai Bravu, nr 7, Ion Mihalache nr. 113 si noul magazin, din ParkLake Shopping Center), un magazin online – www.profiart.ro, are o retea de 45 de magazine partenere in intreaga tara si o echipa de 37 de angajati.

In 2019, compania a investit in amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri patrati, in orasul Pantelimon, investitie cu un impact pozitiv asupra capacitatii logistice. De-a lungul timpului, ProfiArt a incheiat mai multe parteneriate exclusive cu marci de prestigiu la nivel global cum ar fi Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.

Recomandari pentru limitarea COVID-19 in magazinele ProfiArt

Pentru a mentine siguranta clientilor, ProfiArt a implementat toate masurile de preventie si igiena necesare in magazinele sale. Pastrarea distantei sociale este incurajata in fiecare magazin, este recomandata plata cu cardul bancar si utilizarea dispenserelor cu dezinfectant la intrare si la iesirea din magazin.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Saint-Gobain relanseaza platforma www.saint-gobain.ro Saint-Gobain relanseaza platforma www.saint-gobain.ro
Carantina Carantina
Preturile apartamentelor au inregistrat prima scadere din ultimii trei ani Preturile apartamentelor au inregistrat prima scadere din ultimii trei ani
A sasea editie a competitiei regionale Premiile VELUX pentru arhitecti si-a desemnat castigatorii A sasea editie a competitiei regionale Premiile VELUX pentru arhitecti si-a desemnat castigatorii
Romanii sunt interesati in continuare sa-si cumpere o locuinta Romanii sunt interesati in continuare sa-si cumpere o locuinta
Luxul imobiliar se plateste cu milioane de euro in Bucuresti Luxul imobiliar se plateste cu milioane de euro in Bucuresti

Vezi mai multe articole