on

Programul Daikin Buy Back continua si in 2019

04 aprilie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vechiul aparat de aer conditionat este inlocuit si reciclat responsabil prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert si a operatorilor locali parteneri ai Asociatiei Romane pentru Reciclare-RoRec. 

Daikin Romania desfasoara pentru al doilea an consecutiv programul Buy Back pentru inlocuirea vechiului aparat de aer conditionat cu unul superior din punct de vedere energetic. Orice sistem de aer conditionat, indiferent de brand, poate fi schimbat in perioada 25 martie-30 iunie 2019 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, oferindu-se o reducere in valoare de 400 de lei la achizitionarea unui aparat Daikin performant.

Prin aceasta campanie, Daikin atrage atentia asupra impactului major pe care un aparat vechi il  are pentru sanatatea utilizatorilor si incurajeaza reciclarea sa responsabila, astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator.

In cadrul Daikin Buy Back, partenerii Daikin Home Comfort Expert si operatorii locali parteneri ai Asociatiei RoRec se ocupa de preluarea si reciclarea responsabila a vechiului sistem. Materiile prime secundare obtinute in urma proceselor tehnologice se reintroduc in circuitul economic, prevenind irosirea resurselor primare. In plus, partenerii Daikin Home Comfort Expert preiau si se ocupa de distrugerea in siguranta a freonului, substanta nociva pentru stratul de ozon din atmosfera.

Misiunea Daikin este de a oferi in permanenta cele mai avansate tehnologii si solutii pentru a atinge un nivel maxim al eficientei si confortului. Iar programul Buy Back este o initiativa care se inscrie firesc in aceasta promisiune. Continuam sa incurajam grija fata de mediul inconjurator si oferim celor care se inscriu in campanie posibilitatea sa achizitioneze, si anul acesta, la un pret preferential, un aparat de aer conditionat din clase energetice superioare. Cu fiecare echipament vechi reciclat contribuim la un mediu curat si sanatos”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin Romania.

Un echipament iesit din uz implica totodata costuri ridicate la energie. Modelele selectate in campanie (Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Comfora si Sensira) functioneaza cu 80% energie regenerabila din aer si 20% electricitate, avand cea mai ridicata eficienta energetica de pe piata.
Programul Buy Back se desfasoara exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, asigurand dezinstalarea vechilor aparate si instalarea celor nou achizitionate, dar si multe alte servicii, de la consiliere, recomandari si solutii personalizate pana la service si intretinere. In plus, prin noul program Stand By Me, clientii pot solicita o serie de servicii suplimentare post-vanzare, precum extinderea gratuita la 5 ani a garantiei pentru piesele de schimb. Mai multe detalii pe standbyme.daikin.ro.

Informatii suplimentare despre programul Buy Back sunt disponibile in regulament, care poate fi accesat pe www.daikin.ro/buyback.

***
Despre Daikin

Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare in ceea ce priveste dezvoltarea de produse, precum si pentru calitatea de neegalat si versatilitatea solutiilor sale integrate.

In Europa, compania are aproximativ 7.000 de angajati si mai multe fabrici de productie cu sediul in Belgia, Cehia, Germania, Italia, Turcia si Marea Britanie. Daikin este pe piata din Romania din 1994, avand in prezent 42 de angajati si o retea complexa de distribuitori, axati pe solutii comerciale, industriale si rezidentiale.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii
Un sfert de miliard de euro in imobiliare Un sfert de miliard de euro in imobiliare
Hidroizolarea fundatiei – Sfaturile date de specialistii nostri unui cititor Hidroizolarea fundatiei – Sfaturile date de specialistii nostri unui cititor
Dezvoltatorii care livreaza apartamente fara certificat energetic risca amenzi - 15 aprilie 2010 Dezvoltatorii care livreaza apartamente fara certificat energetic risca amenzi - 15 aprilie 2010
Comunicat de presa Comunicat de presa
ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270% ANRE: In multe localitati, caldura se va scumpi cu pana la 270%

Vezi mai multe articole