thermomix

Thermomix lansează în România „Ferrari-ul bucătăriilor”

13 decembrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Cea mai mică bucătărie din lume - TM31 - cântăreşte 6,3 kg şi îndeplineşte 12 funcţii

• Cele mai sofisticate reţete de Crăciun vor fi gata într-un timp de până la 10 ori mai scurt
• Utilizatorii de iPhone, iPad şi iPod pot descărca aplicaţia Thermomix App prin care au acces la un reţetar internaţional direct de pe dispozitivul mobil

Bucureşti, România, 13 decembrie 2012 – Thermomix, subsidiara producătorului german de electrocasnice premium Vorwerk, lansează oficial pe piaţa din România procesorul multifuncţional de alimente Thermomix TM31, cea mai mică bucătărie mobilă din lume, recomandată de experţii culinari drept „Ferrari-ul bucătăriilor”.
Cu o greutate de 6,3 kilograme, Thermomix TM 31 este cel mai mic şi mai compact procesor de alimente ce îndeplineşte 12 funcţii într-unul singur: mixer, maşină de tocat, moară, steamer, malaxor, cântar, timer, maşină de gătit, shaker, zdrobitor de gheaţă, blender, râşniţă.
„Thermomix TM31 este un excelent ajutor, mai ales în perioada sărbătorilor, fiind o a doua pereche de mâini în bucătărie, după cum îl descriu clienţii noştri. Procesorul este adresat atât utilizatorilor casnici care vor să gătească rapid, sănătos şi rafinat pentru întreaga familie, cât şi bucătarilor profesionişti, distinşi cu stele Michelin.”, a declarat Hollinek Zsolt, reprezentantul oficial al Thermomix în România.
Thermomix poate fi folosit pentru pregătirea unei game variate de preparate, de la cozonac, paste, supe, sucuri, la produse elaborate, rezervate până nu demult doar chef-ilor, precum creme ganache, desert zabaione, emulsii şi pate-uri, într-un timp de până la 10 ori mai scurt. Astfel, aluaturile pentru prăjituri se fac între 1 şi 3 minute, în 3 până la 5 minute sosurile, între 10 până la 20 de minute supele, cremele sau gustările, între 10 şi 15 minute marmelada, gemul sau dulceaţa şi până într-un minut orice suc sau băutură.
Robotul este livrat împreună cu o carte de bucate ce conţine 200 reţete în limba română şi care indică inclusiv timpii de gătire, astfel încât alimentele să nu-şi piardă gustul şi vitaminele prin prepararea termică excesivă. La cerere, sunt disponibile încă trei reţetare internaţionale cu traducere în limba română. Pentru utilizatorii de iPhone, iPad şi iPod, Thermomix a dezvoltat aplicaţia Thermomix App prin care au acces la un reţetar internaţional direct de pe dispozitivul mobil.
Recomandat de bucătari cu stele Michelin
„Thermomix este un multifuncţional de neegalat. Produce o fineţe culinară imposibil de atins cu altceva decât cu Thermomix pentru creme ganache, patiserie, bechamel şi altele”, a declarat Alain Roux, chef cu trei stele în Ghidul Michelin*.
Garanţia acordată pentru dispozitiv este de 10 ani pentru utilizatori casnici şi de doi ani pentru restaurante.
Robotul are un motor Vorwerk industrial fără frecare, ceea ce împiedică încălzirea aparatului chiar dacă este utilizat intens pentru o perioadă îndelungată. Instalaţia de încălzire poate fi setată între 37°C (temperatura indicată pentru prepararea hranei bebeluşilor) şi 114°C. Dispozitivul este prevăzut cu un cântar electronic integrat ce măsoară de la cinci la 100 de grame în paşi de câte cinci grame şi de la 100 de grame la 2.000 de grame în paşi de câte 100 de grame până la şase kilograme. Bolul de mixare, cu o capacitate de doi litri, este realizat din oţel inoxidabil cu sistem de încălzire şi senzor de temperatură integrat.  Thermomix TM31 dispune de un cuţit Solingen, ascuţit pe o parte pentru a tăia, zdrobi şi frământa şi bont pe cealaltă parte pentru a amesteca delicat alimentele. Vasul Varoma este realizat din plastic rezistent la temperaturi ridicate. Thermomix este livrat cu alte două ustensile, spatula şi fluturele, pentru amestecarea sosurilor şi a spumelor, dar şi cu o cupă de măsurare ce poate fi folosită totodată drept capac. Procesorul nu necesită supraveghere şi nici mestecare în timpul preparării alimentelor.
Procesorul Thermomix TM 31 are 23 de brevete pentru tehnologie şi design şi a câştigat în 2009 premiul „Inovaţia culinară a anului”, din partea unui juriu format din consumatori şi experţi independenţi din Germania, iar în 2005 a primit premiul Reddot pentru design.
În România, Thermomix este distribuit printr-o reţea naţională de consultanţi care oferă asistenţă personalizată la instalarea dispozitivului. Produsul poate fi achiziţionat cu plata la livrare sau  în 12 rate, cu 0% dobândă prin trei carduri de cumpărături: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Cardul de cumpărături (Raiffeisen Bank) şi Bonus Card (Garanti Bank).
Despre Thermomix
Thermomix este o divizie a Vorwerk Group, cu sediul în Wuppertal/Germania. Fondat în 1883, scopul principal al grupului de întreprinderi este vânzarea directă a produselor de înaltă calitate. Procesorul de alimente multifuncţional Thermomix a simplificat gătitul pe parcursul a 50 de ani. Combinaţia de peste 12 funcţii într-un singur aparat şi sute de reţete special concepute şi adaptate care garantează rezultate excepţionale au inspirat de atunci peste şapte milioane de utilizatori din toată lumea. Vânzarea aparatului se face direct: peste 30.000 consultanţi de vânzări din toată lumea prezintă Thermomix clienţilor în propriile lor case, într-o demonstraţie fascinantă. După achiziţionarea lui, ei beneficiază de asistenţă personalizată. Creşterea diviziei Thermomix a fost constantă, de-a lungul ultimilor ani, compania atingând o cifră record de 635.000 unităţi vândute în 2011. Divizia are companii afiliate în Italia, Franţa, Germania, Spania, Portugalia, Polonia, Taiwan, Mexic şi Republica Cehă. Vânzările în alte 41 de ţări se fac prin intermediul distribuitorilor locali. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.thermomixromania.ro.
Despre Ghidul Michelin
Ghidul Michelin este cel mai important ghid culinar din Europa de Vest, realizat în urma evaluărilor făcute de profesionişti culinari independenţi şi anonimi. Aceştia evaluează periodic restaurante cărora le acordă între una şi trei stele, o stea pentru bucătărie foarte bună, două stele pentru bucătărie excelentă şi trei stele pentru bucătărie excepţională.  Ghidul a fost lansat la începutul secolului trecut de productorul de cauciucuri Michelin pentru a-i ajuta pe şoferi să găsească mai uşor service-urile auto şi benzinăriile, fiind ulterior incluse şi restaurante şi hoteluri.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

florin ionas

24 decembrie, 09:07

fff util.,dar cam cat costa...?????Multumesc.

Alte articole

Pretul caldurii, judet cu judet Pretul caldurii, judet cu judet
Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro Foamea de lux duce pretul metrului patrat la 6.000 de euro
Patru firme de asigurare prezinta polite facultative pentru locuinta ca fiind obligatorii Patru firme de asigurare prezinta polite facultative pentru locuinta ca fiind obligatorii
Investitii masive in Bucuresti - Proiect de 1,6 miliarde de euro Investitii masive in Bucuresti - Proiect de 1,6 miliarde de euro
Praktiker lanseaza o noua campanie promotionala cu mii de premii de sezon Praktiker lanseaza o noua campanie promotionala cu mii de premii de sezon
SensoDays a dat start zilelor cu zambete alaturi de cinci fotografi SensoDays a dat start zilelor cu zambete alaturi de cinci fotografi

Vezi mai multe articole