on

Proiecte DIY – Mobilier de gradina

20 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectele DIY au inceput sa fie din ce in ce mai cautate si apreciate si la noi. Pe langa faptul ca poti realiza lucruri uimitoare cu un buget limitat, este si un hobby care te poate relaxa, iti poate dezvolta creativitatea si imbunatati indemanarea.

Mobilierul de gradina poate inseamna pentru multi dintre noi cheltuieli insemnate, iar amenajarea unor locuri de relaxare in gradina poate reprezenta o adevarata provocare.

Dar cu putina creativitate si indemanare poti realiza piese de mobilier inedite si nu foarte scumpe, si asta indiferent ca optezi pentru reconditionarea unor obiecte vechi de mobilier sau ca alegi sa le dezvolti de la zero.

Exista multe posibilitati si idei pentru realizarea unui proiect in regim „Do-it-yourself”, care depinde de inspiratia si disponibilitatea fiecaruia in parte. Materialele pe care le poti folosi sunt multe, iti trebuie doar un strop de imaginatie sau chiar 'inspiratie'.

Iata cateva idei care sa te ajute si inspire sa iti transformi curtea intr-un spatiu de relaxare.

 

 

 

 

Sursa foto: Pinterest.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar
Proiecte noi din lucruri vechi Proiecte noi din lucruri vechi
Curatarea oglinzilor – Cum poti preveni aburirea oglinzii din baie Curatarea oglinzilor – Cum poti preveni aburirea oglinzii din baie
Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta? Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta?
Cum sa reconditionezi obiectele vechi de mobilier in regim DIY Cum sa reconditionezi obiectele vechi de mobilier in regim DIY
Pregateste-te pentru venirea zapezii – Afla mai multe despre deszapezirea ecologica Pregateste-te pentru venirea zapezii – Afla mai multe despre deszapezirea ecologica

Vezi mai multe articole