on

Leroy Merlin lanseaza noua campanie "Pentru case fericite"

13 aprilie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Intr-o realitate care ne face mult mai atenti la calitatea si nevoile spatiului in care locuim, casa devine sufletul unei familii fericite. Acesta este si conceptul pe care Leroy Merlin il aduce anul acesta in atentia publicului DIY, dovedind nu doar o buna cunoastere a felului in care relatia cu casele noastre a evoluat, ci si faptul ca retailerul este alaturi de clienti pentru a-i ajuta sa-si construiasca sau reconfigureze universul familial asa cum isi doresc.

 

Pornind de la ideea ca o casa se construieste zi de zi si trebuie ajustata constant la nevoile noastre curente si la relatiile cu cei care ne trec pragul, noua campanie Leroy Merlin transforma ideea de “acasa” intr-un spatiu al cresterii si implinirii personale, pe care il sustine cu o experienta de shopping bazata pe sfaturi reale si utile, alaturi de preturi mici zi de zi, pentru a facilita activitatile de renovare pe tot parcursul anului.

 

Campania „Pentru case fericite” documenteaza intr-o maniera sincera si cu umor felul in care spatiul in care locuim devine mai bun pe masura ce fiecare membru al familiei devine mai priceput in materie de DIY, multumita produselor si a consilierii oferite de Leroy Merlin, dar si unei platforme complete de servicii omnichannel pe care compania le pune la dispozitie pentru ca totul sa fie cat mai simplu si usor de realizat pe cont propriu. Suntem de parere ca ceea ce iti place sa faci merita facut din ce in ce mai bine.

 

Conceptul creativ poarta semnatura Ogilvy Romania. 

 

"Exista ceva profund uman in a construi, fie ca e vorba de o casa sau de o campanie de comunicare. <> este despre noi toti. Despre ce avem capacitatea sa facem impreuna" – Corina Bompa, Senior Copywriter Ogilvy Romania.

 

Spoturile video de promovare a campaniei pot fi vizionate accesand urmatoarele linkuri: Spot 1 si Spot 2, dar si mai jos.

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 18 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta? Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta?
DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar
Cum sa reconditionezi obiectele vechi de mobilier in regim DIY Cum sa reconditionezi obiectele vechi de mobilier in regim DIY
Pregateste-te pentru venirea zapezii – Afla mai multe despre deszapezirea ecologica Pregateste-te pentru venirea zapezii – Afla mai multe despre deszapezirea ecologica
Orice lucrare are nevoie de mesteri priceputi Orice lucrare are nevoie de mesteri priceputi
Proiecte in regim DIY Proiecte in regim DIY

Vezi mai multe articole