on

Proiectul CUSTOM-ME - Decoratiuni si obiecte de mobilier cu personalitate

17 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectul CUSTOM-ME este un concept revolutionar de amenajari interioare care reuseste sa distruga toate stereotipurile referitoare la tapet, cu scopul de a inova si de a readuce la viata orice spatiu.

 

CUSTOM-ME este propunerea Instabilelab de a satisface creativitatea, dar si toate cererile venite din partea designerilor de interior. Este un instrument nou destinat proiectarii spatiilor interioare, dar si exterioare intr-un mod inovator. Fara a face referire la cliseele compozitionale obisnuite: cu CUSTOM-ME este posibil sa se creeze proiecte de renovare coordonate intre pereti, podele, tesaturi, lampi si multe alte accesorii, cum ar fi fotolii, console, masute de cafea, covoare si asa mai departe.

Inca de la infiintare, Instabilelab a creat grafica, tapet si concepte de amenajare cu un mare impact vizual, combinand originalitatea cu calitatea. Studiul constant al materialelor, suporturilor inovatoare si tehnologiilor de imprimare au condus treptat compania venetiana la studierea si lansarea acestui instrument revolutionar de proiectare.

Perfect si unic pentru sectorul contractual, dar la fel de potrivit si pentru sectorul casnic, CUSTOM-ME este un proiect de amenajare cu un nivel extrem de ridicat de personalizare, capabil sa inoveze sau sa renoveze orice camera cu o interventie minima. O solutie completa, capabila sa acopere si sa personalizeze complet diferitele zone ale oricarui spatiu de locuit, cum ar fi dormitorul, baia, camera de zi, holul, zonele comune si multe altele.

Un alt plus major al companiei este originalitatea absoluta si creativitatea de neoprit a graficelor prezentare in catalog, care sunt reinnoite in mod constant. Instabilelab a studiat intotdeauna propunerile cu cel mai mare impact estetic, niciodata conceptele obisnuite. Toate aceste concepte pot fi utilizate pentru a crea continuumuri grafice sofisticate de imagini care „aluneca” de pe perete, trecand de la obiect la obiect si produs la produs pentru rezultate surprinzatoare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Viata la tara prin oglinda educatiei Viata la tara prin oglinda educatiei
Pretul apartamentelor va creste lent                   Pretul apartamentelor va creste lent
Scaderea numarului de tranzactii anunta ieftinirea locuintelor Scaderea numarului de tranzactii anunta ieftinirea locuintelor
Creditele de consum, pe primul loc si in 2007 Creditele de consum, pe primul loc si in 2007
Calatorie in Jurul Clatitei: creativitate, multa distractie si premii delicioase Calatorie in Jurul Clatitei: creativitate, multa distractie si premii delicioase
Preturile de pe pietele imobiliare din SUA si Marea Britanie isi reiau cresterea - 28 August 2009 Preturile de pe pietele imobiliare din SUA si Marea Britanie isi reiau cresterea - 28 August 2009

Vezi mai multe articole