Propuneri de modificare a chiriilor

25 iunie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Populatia ar putea plati chirie pentru locuintele din proprietatea statului si de serviciu in functie de venitul net lunar pe membru de familie, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta. Astfel, pentru chiriasii cu venituri nete lunare pe membru de familie cuprinse intre 942 si 1.140 lei, tariful de baza lunar va fi de 1,46 lei/mp, iar nivelul va ajunge la 1,78 lei/mp pentru castiguri nete cuprinse intre 1.141 si 1.340 lei. In cazul in care veniturile sunt intre 1.341 si 1.540 lei, costul este de 2,09 lei/mp, in timp ce pentru veniturile cuprinse intre 1.541 si 1.700 lei tariful este de 2,4 lei/mp. Nivelul va fi de 2,65 lei/mp in cazul persoanelor care obtin castiguri de peste 1.700 lei.
Nivelul maxim al chiriei pentru locuinte si terenul aferent acestora nu poate depasi 15% din venitul net lunar pe familie, in cazul in care venitul mediu net lunar pe membru de familie nu depaseste salariul mediu net lunar pe economie.
 
Sursa: Romania libera
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum ne pregatim pentru inceperea scolii in pandemie Cum ne pregatim pentru inceperea scolii in pandemie
Philips Lighting: Proiecte de succes din Romania Philips Lighting: Proiecte de succes din Romania
Black Friday la Miele: clientii isi aleg singuri reducerile Black Friday la Miele: clientii isi aleg singuri reducerile
Avem o noua poteca pentru ipoteca Avem o noua poteca pentru ipoteca
Guvernul a aprobat proiectul privind performanta energetica a cladirilor Guvernul a aprobat proiectul privind performanta energetica a cladirilor
Apartamente noi abia in 2007 Apartamente noi abia in 2007

Vezi mai multe articole