on

Pune-te la curent cu noutatile din industria lemnului la expoDESIGNwood 2017. Ce te asteapta la Brasov

06 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Intre 30 martie si 1 aprilie, peste 60 de firme de renume mondial din industria lemnului vor prezenta pe o suprafata de 3800 mp cele mai noi solutii sustenabile si tehnologii performante din industrie, in cadrul targului expoDESIGNwood (editia a XVI-a). Misiunea Casa este partener media si va avea si stand la evenimentul care va avea loc si in acest an la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brasov (fosta platforma Rulmentul).

Motivul? Promovarea sectorului de mobila si prelucrare a lemnului este un domeniu in care ne intereseaza, la fel ca si in celelalte din domeniul constructiilor si amenajarilor, promovarea lucrarilor si materialelor de calitate.

Astfel, de joi (30 martie) pana sambata (1 aprilie), vizitatorii vor avea ocazia de a discuta cu specialistii din domeniul exploatarii si prelucrarii lemnului, pe subiecte despre masini si echipamente, instalatii de proiectare si organizare, consultanta de specialitate, software-uri specifice si despre noile solutii tehnologice si materialele aparute pe piata.

In Romania, industria lemnului este unul dintre cei mai importanti contributori la PIB si ne situeaza in Top 10-le Uniunii Europene in ceea ce priveste exploatarea lemnului. In plus, sectorul reprezinta si un generator important de locuri de munca: peste 128.000 de persoane sunt angajate direct, iar alte 186.000 lucreaza in domenii conexe.

In acest context, prezenta la expoDESIGNwood a atator firme de top din domeniu nu are cum sa nu trezeasca interesul vizitatorilor. La targul din Brasov, acestia vor putea afla de la designeri importanti trendurile in materie de mobilier, vor cunoaste mai multe despre implementarea unui sistem CAD/CAM sau vor testa cele mai noi masini dedicate taierii si prelucrarii lemnului.

Printre numele care vor expune la eveniment se numara Imos, Hofag, Sema Soft, Mitek Industries, Infowood (Grecia), Altendorf, Dav Global, Accesoria, Festool, Schuko, Sanu, Cravcitech, Mil Trade, Andoker, Romservice, Proconsel, Asco, Metal Disc, W-tech, Elmas, John Deere, Stroia Prod, Oxo, Wood Mizer, Ustunkarli, Metamob, Hildebrand, Patac Consult, Irum, Alster Forest, Koppom Maskin (Suedia), Srp Agrarservice, Tatano, Polytechnic Sieta, Kenobi și Seva Group.

Tot ce itii mai ramane de facut este sa stabilești ce anume doresti sa vizitezi, sa te inregistrezi la eveniment (www.expowood.ro/acces) si sa vizitezi expoDESIGNwood, intre 30 martie si 1 aprilie 2017, la centrul Lux Divina din Brasov.

Te asteptam cu drag!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Real Estate & Construction - Forum ajunge la cea de-a VIII-a editie Real Estate & Construction - Forum ajunge la cea de-a VIII-a editie
Top 6 avantaje ale unui apartament situat intr-un complex rezidential central Top 6 avantaje ale unui apartament situat intr-un complex rezidential central
Ramanem impreuna si dupa GDPR? Completeaza formularul! Ramanem impreuna si dupa GDPR? Completeaza formularul!
5 lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand te muti in casa noua 5 lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand te muti in casa noua
Cum se calculeaza un metru ster de lemne? Cum se calculeaza un metru ster de lemne?
Programul Prima Casa 2017 - Noile conditii de acordare Programul Prima Casa 2017 - Noile conditii de acordare

Vezi mai multe articole