on

RE/MAX anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri!

30 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri, două dintre acestea reprezentând inițiative ale agenților, care și-au propus să treacă la următorul nivel. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Infinity din Cluj, RE/MAX Choice din Timișoara și RE/MAX Team din București.

RE/MAX Infinity este amplasat pe una dintre arterele cele mai circulate din Cluj-Napoca și este operațional din luna iulie, fiind deținută de Cristina Ciobanu și Arpad Farkas, foști agenți RE/MAX. Agenții din cadrul companiei sunt specializați pe segmentele comercial / industrial și rezidențial, acesta din urmă fiind destul de diversificat pe plan local, cu prețuri de vânzare cuprinse între 1.200 și 2.000 de euro / mp, respectiv de închiriere între 350 – 500 euro (2 camere), 500 – 900 euro (3 camere) și 800 – 1.500 euro pentru suprafețe mai mari. Casele se închiriază cu până la 2.500 de euro și se vând cu sute de mii de euro dacă oferă condiții de lux și terenuri generoase.

„Având în vedere faptul că suntem în rețeaua RE/MAX de câțiva ani, cunoaștem foarte bine sistemul și avatajele acestuia: brandul, Academia RE/MAX dedicată agenților noi, posibilitatea de colaborare între agenții din rețea datorită platformei de lucru foarte eficiente. Așteptările noastre de la acest parteneriat sunt legate exclusiv de promovarea brandului, deoarece întreaga muncă va fi a noastră, iar rezultatele depind în totalitate de aceasta”, a declarat Cristina Ciobanu, Broker/Owner RE/MAX Infinity.

Tot de către doi agenți – Greția Dab și Andreea Parti – a fost deschis și biroul RE/MAX Choice, din centrul orașului Timișoara, care va deveni operațional din luna august, în prezent aflându-se în etapa de recrutare de agenți. Ambii asociați sunt agenți cu experiență de 2 ani, respectiv 7 ani în domeniu, care au obținut rezultate deosebite în aria lor de expertiză, în special în domeniul ansamblurilor rezidențiale noi, fiind pregătite să transfere cunoștințele acumulate echipei pe care o vor forma.

„Am ales să ne asociem cu RE/MAX atât datorită perspectivelor pe care le oferă pe plan profesional, cât și pentru numeroasele avantaje oferite de brand: credibilitate și experiență, traininguri de specialitate, suport juridic, programul CRM foarte eficient, platforma online intuitivă, suportul pentru generarea de leaduri și, nu în ultimul rând, pentru cultura organizațională a companiei, care reprezintă o forță din perspectiva tranzacționărilor, colaborărilor și a cotei de piață”, a declarat Andreea Parti, Broker/Owner RE/MAX Choice.

RE/MAX Team a devenit operațional de la 1 iulie, aparținându-i lui Cristian Angheloiu, care a intrat  franciza RE/MAX împreună cu o echipă de 8 profesioniști proveniți din Espaco Investment, o agenție imobiliară din București.

„Am ales RE/MAX deoarece împărtășim principii și valori comune atât în metodologia de lucru, cât și în ceea ce privește viziunea despre expansiune. De la acest parteneriat ne așteptăm deopotriva la dezvoltarea companiei și a fiecărui membru al echipei la nivel individual și la o abordare unitară, care să se reflecte în servicii de calitate oferite clienților”, a declarat Cristian Angheloiu, Broker/Owner RE/MAX Team.

RE/MAX Team va tranzacționa atât terenuri, cât și spații comerciale, de birouri și locuințe în Capitală, pe o piață foarte dinamică, unde prețul mediu la vânzare se situează la 1.400 euro / mp construit.

În urma acestor deschideri, numărul birourilor RE/MAX din România a ajuns la 31 de unități, până la finele anului compania propunându-și să ajungă la un total de 40 de birouri în țară.

Despre RE/MAX
RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 21.000 de agenți, continuând să se extindă.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania
Cat se mai dezumfla bula imobiliara Cat se mai dezumfla bula imobiliara
O noua majorare de tarife Energia electrica se scumpeste de la 1 iulie O noua majorare de tarife Energia electrica se scumpeste de la 1 iulie
Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta
Tehnologia Wi-Fi 6 si viitorul conectivitatii. Cum ne va schimba viata noul standard Wi-Fi Tehnologia Wi-Fi 6 si viitorul conectivitatii. Cum ne va schimba viata noul standard Wi-Fi
Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5% Preturile apartamentelor noi vor creste cu 2,5%

Vezi mai multe articole