Respira in casa aer de salina!

17 noiembrie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De ceva timp se remarca un lucru interesant, respectiv acela ca farmaciile au inceput sa fie preocupate nu numai de sanatatea individului, ci si de mentinerea unui climat sanatos si placut in mediul in care acesta locuieste sau munceste. Asta pentru ca, veti observa si dumneavoastra, daca nu ati facut-o deja, puteti gasi intr-o farmacie chiar si produse dedicate spatiului locuibil. Este o concluzie trasa dupa vizitarea unei locatii noi, cu un spatiu interior interesant amenajat, al lantului de farmacii Centrofarm. Am descoperit aici un produs pentru casa, biroul sau masina dumneavoastra, pe care, daca nu-l stiati inca, vi-l recomandam, mai ales ca mediul in care traim are o calitate a aerului mai mult decat nesatisfacatoare.
Este vorba despre purificatorul de aer Salin, inventie a dlui chimist Constantin Pascu, premiata la Salonul International al Inventiilor, Tehnicilor si Produselor Noi de la Geneva in 2002.
 
Principiu functional
 
Este un aparat care schimba calitatea aerului pe care il respiram, reproducand aerul de salina prin utilizarea unui procedeu nou in tratarea complexa a aerului, respectiv trecerea acestuia printr-un filtru acoperit cu o depunere microcristalizata de saruri, in principal clorura de sodiu. Purificatorul realizeaza un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiul ambiental, modificand ionizarea aerului. Efectul de imbunatatire a calitatii aerului se refera la retinerea prafului, eliminarea fumului de tigara, eliminarea mirosurilor neplacute (transpiratie, mucegai, carti vechi).
 
Efecte benefice
 
Cu alte cuvinte, o calitate deosebita a aerului, care devine proaspat si placut respiratiei. Purificarea generala a aerului in spatiul unde este utilizat are o serie de efecte benefice generale, precum: marirea rezistentei la raceli, somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic, o scadere a problematicii sforaitului.
Sunt disponibile doua variante constructive: Salin S2 si Salin Plus. Salin S2 asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum de 35-40 mc (camera normala de apartament), iar Salin Plus asigura tratarea aerului intr-un spatiu cu un volum de pana la 150 mc. In afara de farmaciile Centrofarm, unde l-am descoperit, alte locuri de unde poate fi procurat si informatii suplimentare despre produs puteti afla de pe site-ul firmei producatoare: http://www.salin.ro/.
 
Farmacia a devenit un loc in care poti sa gasesti si produse destinate spatiului locuibil, in special produse de aromaterapie. Asa ca daca ai de gand sa faci cumparaturi pentru casa ta, bifeaza pe lista de magazine si pe cele cu acest specific. Poti sa ai surprize placute!
Efectele purificatorului pentru aer il recomanda pentru a fi in general utilizat pentru asigurarea unui ambient interior cat mai confortabil. Este recomandata utilizarea lui in camere de 30-40 mc

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Locuinta proprie, tot mai departe pentru romani Locuinta proprie, tot mai departe pentru romani
Romanii nu sunt prea dornici sa-si asigure locuintele - 17 septembrie 2010 Romanii nu sunt prea dornici sa-si asigure locuintele - 17 septembrie 2010
Consolidari Consolidari
Noi vopsele decorative cu efecte speciale de satinare, metalizare si antichizare, pe baza de dispersii BASF Noi vopsele decorative cu efecte speciale de satinare, metalizare si antichizare, pe baza de dispersii BASF
Semne pozitive in tara de origine a crizei imobiliare - 4 August 2009 Semne pozitive in tara de origine a crizei imobiliare - 4 August 2009
Aproape nicio sansa pentru cei tineri Aproape nicio sansa pentru cei tineri

Vezi mai multe articole