on

Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe

13 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucuresti, 12 septembrie 2016 Potrivit Reynaers Aluminium Romania, unul dintre liderii europeni pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, fabricantii romani de tamplarie au in prezent o oportunitate extraordinara de a iesi cu produsele pe pietele UE, de care trebuie sa profite din plin. Astfel, acestia trebuie sa se asigure ca nivelului de calitate al executiei este conform cu standardele impuse de organismele europene.

Reynaers Aluminium asigura know how pentru sisteme de tamplarie de aluminiu

Majoritatea clientilor Reynaers pe plan local este reprezentata de firmele de tamplarie, o categorie aflata in plina dezvoltare, pe fondul accesarilor tot mai multor proiecte in afara tarii. Astfel, la nivelul anului trecut, 30% din vanzarile Reynaers au ajuns la export. De aceea, in calitate de furnizor de sisteme pentru tamplarie, compania s-a concentrat pe impartasirea know how-ului sau in domeniu, prin sesiuni de training, control pe santier si urmarirea rezultatelor partenerilor.

“Este esential ca orice furnizor de materiale care urmeaza sa fie integrate intr-un produs finit sa ofere acest tip de suport. Controlul pe santier si urmarirea tuturor etapelor de executie face parte din strategia Reynaers pe termen lung. Astfel, pe langa livrarea materiei prime de cea mai buna calitate, ne asiguram ca si produsul finit este realizat in conditiile cerute de standardele europene”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.

Potrivit acestuia, un astfel de suport are un impact semnificativ in evolutia producatorilor si in pregatirea acestora pentru exportul produselor. Astfel, pentru ca si mai multe companii din domeniu sa se poata dezvolta in afara granitelor tarii, reprezentantul Reynaers recomanda ca acestea sa puna accent pe calitatea lucrarilor si pe informarea privind standardele UE in domeniu cu aplicare specifica pentru tarile respective. Doar cu aceasta baza, comenzile din exterior vor ajunge sa contribuie semnificativ la cresterea sustenabila a business-urilor.

”Firmele de tamplarie ar putea foarte usor sa valorifice experienta acumulata pe plan local, extinzandu-se pe pietele europene, extrem de active in aceasta perioada, in care sectorul constructiilor cunoaste un reviriment sustenabil. Pentru a pasi cu dreptul ca furnizori de top pentru marile proiecte imobiliare in UE, performand de la inceput, acestea trebuie sa se informeze inainte foarte bine asupra cerintelor si nivelului necesar pentru a trece peste controalele de executie si montaj realizate de organismele acreditate din tarile respective”, explica Daniel Popa.

Reynaers Aluminium ajuta la implementarea standardelor europene pentru sisteme de tamplarie de aluminiu 

Conform datelor Reynaers, tot mai multe firme de pe plan local depun eforturi pentru a ridica standardele de calitate a lucrarilor, fiind dispuse sa parcurga din timp si documentatia europeana aferenta. Ca rezultat, vanzarile Reynaers care se concretizeaza in exporturi sunt in crestere, livrarile internationale fiind realizate de catre firme de tamplarie din Romania care contracteaza, ca subantreprenori, partea de fatade, respectiv tamplarie.
”Practic, firmele care cumpara sisteme de aluminiu de la Reynaers, le prelucreaza in tara exportand mai departe produsul finit (usi, ferestre, fatade cortina). Tot acest proces va decurge foarte simplu daca produsele indeplinesc cerintele de calitate. In acest sens, firmele de tamplarie care acceseaza proiecte peste hotare gasesc in Reynaers partenerul potrivit”, a mai spus reprezentantul companiei.

Reynaers Romania lider de piata pentru sisteme de aluminiu

Cu sediul central in Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

RE/MAX mizeaza pe o crestere cu 40% a comisioanelor din tranzactii imobiliare in 2018 RE/MAX mizeaza pe o crestere cu 40% a comisioanelor din tranzactii imobiliare in 2018
Începe Târgul Național Imobiliar TNI Începe Târgul Național Imobiliar TNI
Pretul chiriilor din Bucuresti a inceput sa creasca, pentru prima data, de la inceputul pandemiei. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine zone. Pretul chiriilor din Bucuresti a inceput sa creasca, pentru prima data, de la inceputul pandemiei. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine zone.
Sediu nou pentru Hidroelectrica Sediu nou pentru Hidroelectrica
The Art of Real Estate – un eveniment de anvergură care va îmbunătăți experiența de tranzacționare și viața a milioane de români The Art of Real Estate – un eveniment de anvergură care va îmbunătăți experiența de tranzacționare și viața a milioane de români
Consultantul Imobiliar - Partenerul de Încredere în Tranzacțiile Imobiliare: Cum facem Legătura între Vise și Realitate? Consultantul Imobiliar - Partenerul de Încredere în Tranzacțiile Imobiliare: Cum facem Legătura între Vise și Realitate?

Vezi mai multe articole