Absorbant umiditate Ceresit Aero 360

Castiga premii cu noul absorbant de umiditate Ceresit AERO 360°

08 noiembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Stiai ca o familie obisnuita, prin activitatile casnice precum pregatirea meselor, folosirea camerei de baie, incalzirea casei etc, produce zilnic, sub forma de vapori, o cantitate de 12 litri de apa? In aceste conditii, folosirea unui absorbant de umiditate Ceresit AERO 360° se dovedeste a fi o decizie inspirata. In primul rand, pentru ca te va scapa de vaporii din casa si implicit de efectele negative ale acestora, precum afectiunile respiratorii. In al doilea rand, Ceresit AERO 360° iti poate aduce unul dintre cele 360 de premii instant sau o consola XBOX 360.

XBOX 360

Mecanismul promotiei este foarte simplu. Cumpara orice produs Ceresit AERO 360° (aparat sau rezerva), trimite numarul bonului fiscal prin SMS la 1875 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) sau inscrie-l pe Stop Umiditatii si esti anuntat pe loc daca ai castigat unul dintre cele 360 de premii instant.

In plus, la finalul fiecarei saptamani, poti castiga o super consola XBOX 360. Iata care sunt premiile instant: ceas de birou cu higrometru & termometru, kit medical, detector de fum & gaz, solutie Stop Mucegaiului.

Promotia are loc in perioada 14 octombrie – 15 decembrie 2013. 

Aero 360 forma aerodinamica

Pe termen lung vaporii de apa au efecte negative asupra sanatatii favorizand aparitia si manifestarea simptomenlor unor afectiuni precum: alergiile, astmul, artrita, reumatismul, etc.

Insa noul aparat de absorbtie a umiditatii, Ceresit AERO 360°, aduce o serie de beneficii atat pentru sanatatea ta si a familiei tale, precum si pentru locuinta ta. In plus, prezinta eficienta ridicata, datorita circulatiei aerului de 360°, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute aferente excesului de umiditate.

 

Aero 360 circulatia aerului

Aparatul are forma aerodinamica si tableta cu circulatia aerului de 360°. De aceea noul sistem de absorbtie Ceresit AERO 360° este cu pana la 40% mai eficient in absorbtia umiditatii, in comparatie cu aparatele standard Ceresit.

In ceea ce priveste sanatatea, acest absorbant de umiditate previne si amelioreaza simptomele in afectiunile respiratorii precum virozele, infectiile  tractului respirator, rinitele alergice perene si astmul.

Mai mult decat atat, Ceresit Aero 360° previne formarea mucegaiului, acesta fiind principala cauza a faringitei cronice, iritatiilor gatului si a raguselii.

Aparat absorbant umiditate Aero 360Rezerva lavanda absorbant umiditate Aero 360Rezerva clasica absorbant umiditate Aero 360

In ceea ce priveste efectele benefice asupra locuintei, Ceresit AERO 360° previne aparitia condensului si a mucegaiului, a mirosurilor neplacute si ajuta la mentinerea in stare buna a tapetului, a vopselei decorative de pereti, a mobilierului, pardoselii sau a materialelor textile.

Astfel, cu Ceresit AERO 360° nu castigi doar sanatate pentru familia si casa ta, ci poti castiga si o multime de premii zilnice instant sau unul dintre premiile saptamanale, o consola XBOX 360.

Spune Stop Umiditatii si castiga premii-n zbor cu noul Ceresit AERO 360°!

Promotie Inactiva

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gaseste sacii cu aur de la Ceresit! Gaseste sacii cu aur de la Ceresit!
Scapa de umiditatea excesiva cu Ceresit AERO 360°. ACUM la doar 19,99 Lei Scapa de umiditatea excesiva cu Ceresit AERO 360°. ACUM la doar 19,99 Lei
Cu gleturile Ceresit cumperi nivelare si primesti finisare Cu gleturile Ceresit cumperi nivelare si primesti finisare
Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara
Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA! Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA!
Supermeserias Ceresit te ajuta in munca ta! Supermeserias Ceresit te ajuta in munca ta!

Vezi mai multe articole