Promotie Moment

Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara

13 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vara inseamna timp liber, calatorii si distractie. Iar acum ai un motiv in plus sa crezi ca vara aduce momente speciale. Cu noul Moment Super Glue UltraGel 2g poti castiga peste 5.000 de PREMII INSTANT, perfecte pentru a te bucura de planurile tale alaturi de cei dragi.

Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi Moment Super Glue UltraGel 2g, sa desfaci eticheta promotionala de pe tub si sa afli daca ai castigat pe loc unul dintre cele 3 premii puse in joc: perna gonflabila pentru gat, mingea de plaja sau discul zburator. Colectioneaza-le pe toate 3 si fii pregatit de distractie!

Lipeste si repara jucariile de plaja ale celor mici, bicicleta pentru plimbarile prin natura sau cana preferata pentru cafeaua diminetilor insorite, cu ajutorul noului Moment Super Glue UltraGel 2g.

In cateva secunde totul va fi ca nou, iar tu te vei bucura iar de momentele frumoase ale verii.

Moment Super Glue UltraGel 2g este perfect pentru micile reparatii neprevazute. Rezolvi rapid si practic orice problema cu adezivul instant ideal pentru lipituri flexibile, atat pentru suprafete orizontale cat si pentru cele verticale. Poti folosi Moment Super Glue UltraGel 2g si pentru reparatii delicate, pentru ca ramane transparent dupa uscare si nu deterioreaza aspectul obiectului lipit. Repara obiecte din cauciuc, piele, lemn, metal, portelan sau hartie.

Cu Moment orice reparatie devine la fel de usoara ca o zi de vara!

Promotia este valabila in perioada 02 iunie – 31 august 2014.

Detaliile despre campanie si regulamentul oficial sunt disponibile pe www.lipesteorice.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Primesti 5 lei inapoi la oricare 3 produse Moment cumparate Primesti 5 lei inapoi la oricare 3 produse Moment cumparate
Misiunea Casa promoveaza firmele de constructii si amenajari de locuinte Misiunea Casa promoveaza firmele de constructii si amenajari de locuinte
Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul
Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine
Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili
Meseriasi fara restrictii! Vino pe 20 septembrie la Yalco si afla cum poti lucra “Incredibil de flexibil” Meseriasi fara restrictii! Vino pe 20 septembrie la Yalco si afla cum poti lucra “Incredibil de flexibil”

Vezi mai multe articole