Promotie tencuieli Dedeman

Readuci la viata fatada casei cu tencuielile Ceresit si nu platesti TVA-ul

03 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cum readuci la viata fatada prafuita a casei in care locuiesti de nenumarati ani? Cum faci sa te simti ca si cum te-ai mutat intr-o casa noua, desi nu ti-ai schimbat adresa de domiciliu? Cum sa te bucuri de o casa a carei fatada se pastreaza curata si sanatoasa timp de multi ani? Trei intrebari, un singur raspuns: renovezi fatada cu tencuielile decorative de la Ceresit.

 

Indiferent daca alegi o tencuiala acrilica, siliconica, siliconico-silicatica sau mozaicata, toate tencuielile Ceresit sunt rezistente la factorii atmosferici agresivi, la fisuri si la abraziune, usor de intretinut si cu permeabilitate mare la vapori. In plus, tencuielile Ceresit beneficiaza si de formula BioProtect, ceea ce le confera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice cu mucegai, ciuperci sau alge. Totodata, tencuielile Ceresit, disponibile in culorile Colours of Nature, prezinta rezistenta sporita la razele ultraviolete si sunt recomandate ca strat final de finisare a fatadei in cadrul sistemului de termoizolatie pentru pereti exteriori Ceresit Ceretherm.

Pentru ca tu sa poti beneficia de avantajele acestor tencuieli si sa te bucuri timp indelungat de o casa cu fatada impecabila, Ceresit si Dedeman desfasoara in perioada 11 septembrie – 24 octombrie 2014 promotia “La tencuielile Ceresit primesti cadou TVA”. Daca achizitionezi din orice magazin Dedeman tencuielile Ceresit aflate in promotie, beneficiezi la casa de marcat de reducerea TVA-ului din pretul afisat la raft.

 

La aceasta promotie participa urmatoarele produse:


- tencuielile acrilice Ceresit CT 60 cu aspect de “praf de piatra” si granulatie 1,5mm, CT 63 cu aspect de “scoarta de copac” si granulatie 3mm, precum si CT 64 cu aspect de “scoarta de copac” si granulatie 2mm;
- tencuielile silicatice Ceresit CT 72 cu aspect de “praf de piatra” si granulatie 1,5mm si 2,5mm, CT 73 cu aspect de “scoarta de copac” si granulatie 2mm si 3mm, CT 74 cu aspect de “scoarta de copac” si granulatie 1,5mm si 2mm, precum si CT 75 cu aspect de “scoarta de copac” si granulatie 2mm si 3mm;
- tencuielile mozaicate Ceresit CT 77 cu granulatie 1,4mm si 2mm si CT 177 cu granulatie 1mm si 1,6mm;
- tencuielile siliconico-silicatice Ceresit CT 174 cu aspect de “praf de piatra” si granulatie 1,5mm si CT 175 cu aspect de “scoarta de copac” si granulatie 2mm.

Promotia se desfasoara doar in magazinele Dedeman, in perioada 11 septembrie – 24 octombrie 2014, in limita stocului disponibil.

Pentru regulamentul oficial al promotiei si mai multe detalii despre produsele participante, intra pe www.ceresit.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA! Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA!
Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT
Premii de peste 600.000 lei pentru toti clientii Praktiker Premii de peste 600.000 lei pentru toti clientii Praktiker
Castiga premii de aur cu Moment Castiga premii de aur cu Moment
Castiga MOMENTE savuroase! Castiga MOMENTE savuroase!
Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii Completati chestionarul Misiunea Casa si puteti castiga Super Premii

Vezi mai multe articole