StruxureOn

Schneider Electric lansează un nou serviciu digital pentru centrele de date – StruxureOn

04 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei şi automatizări, prezintă StruxureOn™, un serviciu digital care conectează echipamentele infrastructurii fizice a centrelor de date la cloudul Schneider Electric, pentru a livra servicii într-un mod mai simplu și rapid. Prin asigurarea unei vizibilităţi în timp real asupra performanţei sistemului, condițiilor de mentenanță și service prin intermediul unei aplicaţii mobile, analiza datelor oferite de StruxureOn poate avertiza, în mod proactiv, cu privire la posibilele defecţiuni, îmbunătăţind fundamental capacitatea de a repara echipamentele importante înainte ca acestea să cedeze.

Ca parte a acestui serviciul digital, echipa Centrului de Service al Schneider Electric este pregătită să  detecteze de la distanţă sau, în situațiile care nu permit remedierea de la distanță, poate trimite un reprezentant pe teren care deţine toate informaţiile și echipamentele necesare să remedieze situația şi să reducă la minimum perioada de inactivitate. Centrul de Service al Schneider Electric se comportă ca o a doua “pereche de ochi”, asigurând o monitorizare a incidentelor 24 de ore din 24, astfel încât administratorii centrelor de date şi ai clădirilor pot fi siguri că va fi inițiată o acţiune imediată pentru a reduce impactul asupra operaţiunilor centrului de date.

Centre de date care au integrată tehnologia Internet of Things

„În zilele noastre, pe măsură ce managerii centrelor de date se confruntă cu bugete tot mai restrânse, o cerere în creştere a clienţilor în ceea ce priveşte performanţa echipamentelor, o piaţă din ce în ce mai competitivă, optimizarea operaţiunilor în limitele financiare a devenit o provocare majoră”, a spus Mirela Danciu, Sales Director IT Distributors & System Integrators, APC by Schneider Electric. „Cu ajutorul StruxureOn, Schneider Electric valorifică puterea IoT pentru a le oferi administratorilor centrelor de date şi clădirilor informațiile, instrumentele şi suportul de care au nevoie pentru a anticipa şi preveni în mod proactiv incidentele şi întreruperile în  funcționarea sistemului.”

Schneider Electric aduce tehnologia Internet of Things către centrele de date prin intermediul soluţiei StruxureOn, îmbunătăţind modul în care datele sunt analizate, înmagazinate şi livrate ca informaţii extrem de importante pentru îmbunătățirea procesului de luare a deciziilor în ceea ce priveşte mentenanţa, timpul de funcționare şi mangementul incidentelor în centrele de date.

„Serviciile de cloud şi IoT au un adevărat impact în industria IT, generând transformări digitale majore, pentru multe dintre cele mai mari corporațiii din lume”, a declarat Rhonda Ascierto, Research Director, Datacenter Technologies, 451 Research. „Iniţiativa de adoptare a tehnologiei IoT la Schneider Electric are o amploare mare, iar StruxureOn este o mişcare ce poate schimba în mod fundamental piaţa de software pentru managementul infrastructurii centrelor de date (DCIM), precum şi modelul de implicare a serviciilor asociate centrelor de date. Schneider Electric  se poziționează ca un lider timpuriu cu capabilitățile necesare pentru a obține succesul pe termen lung.”

StruxureOn este momentan disponibil în America de Nord şi se aşteaptă să fie lansat global la finalul acestui anul spre începutul lui 2017. Pentru mai multe informaţii despre StruxureOn, vă rugăm să vizitaţi site-ul Schneider Electric sau să contactaţi reprezentantul local al companiei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asigurare obligatorie Asigurare obligatorie
Casa noua pot avea doar romanii cu venituri de peste o mie de euro Casa noua pot avea doar romanii cu venituri de peste o mie de euro
«Aterizare» fortata. Preturile locuintelor au scazut cu peste 50% din martie 2008 pana in prezent - 18 Martie 2009 «Aterizare» fortata. Preturile locuintelor au scazut cu peste 50% din martie 2008 pana in prezent - 18 Martie 2009
Centrale termice care consuma mai putin Centrale termice care consuma mai putin
Stocul de locuinte pune presiune pe preturi Stocul de locuinte pune presiune pe preturi
Instalarea antenelor pe bloc se face doar cu acordul proprietarilor Instalarea antenelor pe bloc se face doar cu acordul proprietarilor

Vezi mai multe articole