Se ieftinesc casele

22 aprilie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ESTIMARE. Preturile proprietatilor imobiliare vor scadea usor incepand cu sfarsitul acestui an, odata cu cresterea ofertei de case noi, sustine Varujan Vosganian, ministrul economiei si finantelor.
 
El nu vede insa niciun pericol ca piata imobiliara sa scada in perioada urmatoare. „Cei care spun asa sunt investitorii obisnuiti sa investeasca un leu si sa scoata doi. Insa preturile nu vor mai creste la acelasi nivel ca pana acum“, a declarat Vosganian. Ministrul a mai precizat ca, daca retrocedarile s-ar fi facut „in anii ’90, ar fi existat mai mult spatiu imobiliar de manevra“. Adica, presiunea asupra ofertei imobiliare ar fi fost mai mica.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum arata sectorul imobiliar in 2019 si in viitor? Cum arata sectorul imobiliar in 2019 si in viitor?
Crestere de peste 31% in constructii Crestere de peste 31% in constructii
Biroul de arhitectura ateliercetrei a castigat Premiul I pentru „Cea mai buna amenajare a unui spatiu public” la „Elle Decoration Romanian Design Awards 2018” Biroul de arhitectura ateliercetrei a castigat Premiul I pentru „Cea mai buna amenajare a unui spatiu public” la „Elle Decoration Romanian Design Awards 2018”
Adrian Ciocanea: Taxarea centralelor de apartament, solutie contra poluarii Adrian Ciocanea: Taxarea centralelor de apartament, solutie contra poluarii
Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania
Credit de consum pe 25 de ani Credit de consum pe 25 de ani

Vezi mai multe articole