on

Sediu nou pentru Hidroelectrica

13 aprilie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

IN ATENTIA AGENTILOR IMOBILIARI PROFESIONSITI, SPECIALIZATI IN SPATII DE BIROURI!

 

Comunicat din partea Biroului de presă al Hidroelectrica

Bucuresti, 13.04.2023. Hidroelectrica intenționează să preia în chirie un spațiu de birouri în Municipiul București, prin intermediul unei proceduri de selecție de oferte.

Spațiul trebuie să aibă între 7.070 și 7.500 metri pătrați și să ofere toate dotările și utilitățile necesare, inclusiv 80 de locuri de parcare.

Acesta va găzdui sediul social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. și trebuie să poată să asigure cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților.

Procedura de selecție este deschisă, iar criteriul de atribuire este calitate-preț.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani, iar ofertele calificate vor fi evaluate în funcție de criteriile tehnice și financiare specificate în caietul de sarcini.

Anunțul privind procedura de selecție a fost publicat pe site-ul Hidroelectrica la rubrica Informații de interes public\Anunțuri publice începând cu data de 10.04.2023. Ședința de deschidere a ofertelor de închiriere va avea loc în data de 08.05.2023, ora: 11:00, la sediul HIDROELECTRICA S.A.- Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, Et. 10-15, Sect. 1, București.

Hidroelectrica invită toți ofertanții interesați să participe la această procedură de selecție și să ofere cele mai bune soluții pentru îndeplinirea cerințelor tehnice și financiare specificate în caietul de sarcini.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul Hidroelectrica


Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe Reynaers Aluminium livreaza sisteme de tamplarie de aluminium pentru usi,ferestre si fatade pentru proiecte imobiliare externe
IMMOFLUX. Un CRM pentru agentii de succes pasionati de industria imobiliara IMMOFLUX. Un CRM pentru agentii de succes pasionati de industria imobiliara
Unde ar trebui sa construiesti o casa? Unde ar trebui sa construiesti o casa?
Începe Târgul Național Imobiliar TNI Începe Târgul Național Imobiliar TNI
Wizmo.ro: Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017 Wizmo.ro: Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017
Ce mai este nou pe piata constructiilor si a imobiliarelor? Am aflat la "Real Estate. Quo-vadis 2017?", un eveniment DeBizz Ce mai este nou pe piata constructiilor si a imobiliarelor? Am aflat la "Real Estate. Quo-vadis 2017?", un eveniment DeBizz

Vezi mai multe articole