Servicii premium pentru clientii DAIKIN, oferite de partenerii Home Comfort Expert

07 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ocuparea poziției de lider la nivel mondial pe piața soluțiilor de climatizare și preocuparea pentru mediul înconjurător determină compania Daikin să vină în întâmpinarea clienților cu produse din prima linie a consumului redus de energie și să inoveze în mod continuu pentru a reduce și mai mult impactul asupra mediului.

Aceste soluții premium sunt oferite clienților finali prin intermediul partenerilor înscriși în programul exclusivist Home Comfort Expert, lansat în România în urmă cu 5 ani. Programul include o rețea de dealeri autorizați, care au trecut printr-o riguroasă selecție și instruire, fiind pregătiți să ofere cel mai înalt nivel de servicii în procesul de selecție, montaj și mentenanță.

„Misiunea noastră este să le oferim clienților servicii de cea mai înaltă calitate. Prin intermediul partenerilor Home Comfort Expert ne dorim ca, pe lângă produsele de ultimă generație, clienții Daikin să se bucure de o experiență unică de cumpărare, să testeze produsele, să obțină informații de la experți și să aleagă împreună cu aceștia soluția personalizată în funcție de nevoile lor”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Airconditioning Central Europe – România.

De altfel, particularitatea acestui program se referă la faptul că oferă clienților mai mult decât un produs. Spre deosebire de alți dealeri autorizați, partenerii Home Comfort Expert asigură un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandări din partea experților, soluții personalizate, montaj, service și chiar întreținere. În plus, acești parteneri se bucură de condiții speciale de garanție și de tot suportul tehnic al companiei Daikin, avantaje ce sunt resimțite și de către clienții finali.

Pentru a transmite clienților calitățile și beneficiile soluțiilor Daikin, partenerii Home Comfort Expert participă în permanență la cursuri de specializare. Familiarizat cu produsele și tehnologia de ultimă generație integrată în sistemele Daikin, personalul înalt calificat deține cele mai bune cunoștințe despre produsele noastre și poate oferi consiliere și recomandări pentru orice nevoie de climatizare.

Un alt avantaj al programului este acela că partenerii dețin pe stoc toate unitățile de aer condiționat Daikin destinate segmentului rezidențial, clienții având ocazia să vadă și să experimenteze fiecare soluție în showroom. În plus, partenerii înscriși în acest program își întâmpină clienții cu oferte personalizate, care nu sunt disponibile la alți dealeri Daikin. Ofertele pot varia de la reduceri de preț, la garanție extinsă sau servicii speciale.

În prezent, în România sunt 9 parteneri Premium înscriși în programul Home Comfort Expert, care vând exclusiv produse Daikin și peste 30 parteneri Standard, care, deși nu sunt monobrand, recomandă soluțiile Daikin și oferă servicii de cea mai bună calitate, de la consiliere și vânzare, până la instalare și mentenanță.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Afacerile Elis Pavaje in crestere cu 32% Afacerile Elis Pavaje in crestere cu 32%
Avem o noua poteca pentru ipoteca Avem o noua poteca pentru ipoteca
Scaderea TVA nu deblocheaza piata - 12 DECEMBRIE 2008 Scaderea TVA nu deblocheaza piata - 12 DECEMBRIE 2008
Casele de clasa medie, cele mai profitabile Casele de clasa medie, cele mai profitabile
Mai putin de jumatate din locuintele promise au reusit sa fie livrate - 19 Martie 2009 Mai putin de jumatate din locuintele promise au reusit sa fie livrate - 19 Martie 2009
Da start sezonului gratarelor cu OptiGrill®+ de la Tefal Da start sezonului gratarelor cu OptiGrill®+ de la Tefal

Vezi mai multe articole