on

Signify ridica standardele de sanatate si bunastare la birou cu noile pachete de senzori IoT si elimina emisiile de carbon

09 martie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Signify (Euronext: ILUMINAT), liderul mondial in iluminat, face in mod activ eforturi pentru a reduce impactul pe care produsele sale il au asupra mediului si a bunastarii angajatilor la birou si lanseaza noile pachete de senzori Philips IoT care colecteaza si furnizeaza date prin sistemul de iluminat conectat Interact Office. Cu noii senzori, companiile pot monitoriza atmosfera din cadrul biroului si pot optimiza conditiile pentru sanatatea si bunastarea angajatilor.
 
Aceasta lansare vine ca o continuare a politicii sustenabile dupa care Signify se ghideaza in activitatea sa. Astfel, anul 2019 a marcat inregistrarea unor progrese majore in acest sens: reducerea amprentei de carbon cu 9.5%, cresterea numarului de piete in care a fost atinsa neutralitatea carbonului la 15 dintr-un total de 19 si maximizarea ponderei de energie electrica regenerabila cu pana la 94%. Mai mult decat atat, 82.5% din profiturile totale au fost generate din vanzarea de produse, sisteme si servicii eficiente energetic, echivaland deja 80% din obiectivele stabilite pentru anul 2020.   
 
„Suntem mandri de progresele pe care le-am inregistrat in directia promovarii unor practici durabile si a reducerii impactului asupra planetei. Sustenabilitatea nu este doar un pilon pe care se sprijina compania, ci este o sursa de motivatie pentru fiecare angajat in activitatea pe care o desfasoara zi de zi. Un exemplu pe care il dau mereu este cladirea de birouri The EDGE din Amsterdam care a colaborat cu Signify de la primul LED tip „Power over Ethernet”, proiect care imbratiseaza bunastarea, durabilitatea prin intermediul tehnologiei pentru a oferi o contributie suplimentara la bunastarea angajatilor”, a declarat Bogdan Balaci, Director General Signify Romania.
 
Disconfortul angajatilor, sanatatea precara si performanta redusa pot fi asociate cu un iluminat de slaba calitate in cadrul biroului. Lumina potrivita poate contribui la cresterea productivitatii angajatilor cu pana la 23%. Studiile demonstreaza ca iluminatul, temperatura si nivelul de umiditate sunt doar cativa dintre factorii care pot influenta productivitatea personalului, fiind corelate cu senzatii neplacute precum stranutul, roseata pielii, urticarie, dureri de cap sau ochi rosii. In plus, performanta angajatilor poate scadea cu pana la 66% atunci cand exista un zgomot care distrage atentia, iar revenirea la o sarcina dupa o intrerupere poate dura, in medie, 25 de minute.
 
Mentinerea angajatilor intr-un mediu confortabil si sanatos in cadrul biroului este decisiva. Noii senzori Philips IoT sunt activati prin Bluetooth si prin functia de scanare multipla furnizeaza informatii despre gradul de ocupare a cladirii, numarul de persoane, temperatura (la nivelul incaperii si a biroului), nivelurile de zgomot, nivelul luminii de zi, umiditatea, pentru o mai buna localizare si navigare a spatiilor interioare. Dispozitivele pot fi grupate, eliminand astfel nevoia de mai multi senzori si reducand costurile pentru intreprinderi.
 
Noii senzori sunt mai mici decat o cutie de chibrituri si se actualizeaza rapid, printr-un simplu clic si swap, o caracteristica specifica gamei de corpuri de iluminat profesionale Philips. Mai mult decat atat, instalarea senzorilor este simpla si nu presupune demontarea corpurilor de iluminat existente. Noile pachete de senzori Philips pentru Interact Office vor fi disponibile din luna mai.
 
In 2019, Signify a fost numit, pentru al treilea an consecutiv, Liderul industriei la categoria Echipamente si Componente Electrice in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) primind aprecieri pentru toate imbunatatirile aduse sustenabilitatii.
 
Despre Signify
 
Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.4 miliarde de EUR in 2018, avem o echipa de aproximativ 28,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Compania noastra a fost desemnata Liderul Industriei in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv. Stiri despre Signify se afla in Newsroom, pe Twitter si pe LinkedIn. Informatiile pentru investitori pot fi gasite pe pagina Investor Relations.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Capitala, locul de joaca al companiilor de constructii Capitala, locul de joaca al companiilor de constructii
Ce apartament isi permite un roman cu salariu mediu Ce apartament isi permite un roman cu salariu mediu
Ariston Thermo Romania: Care sunt costurile instalarii unei centrale termice si in cat timp se amortizeaza investitia Ariston Thermo Romania: Care sunt costurile instalarii unei centrale termice si in cat timp se amortizeaza investitia
Primaria Capitalei cumpara apartamente Primaria Capitalei cumpara apartamente
MiTAC lanseaza MiVia™ Essential 350 – prima bratara de fitness din lume cu senzor EKG MiTAC lanseaza MiVia™ Essential 350 – prima bratara de fitness din lume cu senzor EKG
Cum sa reduci cu 30% factura la incalzire - 01 februarie 2010 Cum sa reduci cu 30% factura la incalzire - 01 februarie 2010

Vezi mai multe articole