on

Solutie ultra eficienta, unitati de incalzire cu recirculare pentru garajul Hoval

31 ianuarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Christian Graf, managerul garajului Hoval din Vaduz, garanteaza cele mai bune rezultate, gratie noilor unitati de incalzire cu recirculare Hoval TopVent® TV si TopVent® TW. Ambele furnizeaza rapid caldura necesara incalzirii garajului si economisind in acelasi timp spatiu.

Cand vine vorba de evaluarea produselor Hoval, nimeni nu are un grad mai inalt de exigenta decat echipa Hoval insasi. Acesta este motivul pentru care Christian Graf a optat pentru atelierul sau, unde asigura operatiuni de service masinilor din flota Hoval, pentru doua unitati de incalzire cu recirculare, TopVent® TV.

Un TopVent® TW creeaza, de asemenea, o perdea de aer cald deasupra usii de garaj intens utilizate, imediat ce aceasta se deschide. Prima observatie a lui Christian: „Spatiul se incalzeste rapid – iar zgomotul este aproape imperceptibil”

Pe peretele din spatele zonei platformei de ridicare a fost instalata recent o unitate de incalzire cu recirculare TopVent® TV-2. Cu o putere termica de 6,1 kW (50/40 ° C), este cea mai mica dintre cele trei variante ale echipamentului. Cel mai mare, un TopVent® TV-5 cu o putere termica de 21,5 kW (50/40 ° C), este suspendat de  centrul tavanul inalt de 3,7 m al atelierului de alaturi.

Ambele furnizeaza caldura rapid, iar spatiul de dedesubt este lasat complet liber. Christian Graf poate, de asemenea, sa stabileasca cu usurinta temperatura din incapere si turatia ventilatorului pentru debitul de aer, prin intermediul sistemului de control EasyTronic.

Fara proiectare complicata - instalare extrem de facila

Noul TopVent® TV este produsul perfect atunci cand aveti nevoie de o solutie eficienta fara detalii de proiectare. Ansamblul mecanic, hidraulic si electric este foarte simplu.

Acest factor l-a impresionat imediat si pe Markus Schmid, responsabil pentru infrastructura de la sediul Hoval din Vaduz.

Economisiti energie - datorita motorului EC

Pentru Markus Schmid, costul operatiunii este un alt factor crucial. Motorul EC pentru alimentarea ventilatoarelor nu necesita multa energie electrica. Datorita eficientei sale mai ridicate, TopVent® TV consuma cu aproximativ 25% mai putina energie in comparatie cu alte unitati similare.

Cortina de aer pentru usa garajului

Christian Graf nu mai simte curentii de aer rece dintr-o zi geroasa de iarna, in special atunci cand ridica usa garajului de nenumarate ori pentru a muta urmatoarea masina pe platforma de ridicare. Unitatea de incalzire cu recirculare TopVent® TW creeaza  o perdea de aer. Aceasta formeaza o bariera eficienta, ceea ce inseamna ca aerul rece ramane afara.

Echipamentul TopVent® TW ocupa foarte putin spatiu si se integreaza vizual atat de bine in perete incat cu greu il observi.

Disponibil in lungimi de 1 m, 1,5 m si 2 m, poate fi montat pe orizontala sau verticala cu conectare la sistemul de alimentare si apa calda. Suportul de montaj este inclus si permite instalarea in ambele directii.

Un singur sistem de control pentru toate echipamentele

Sistemul de control EasyTronic poate fi folosit pentru a comuta unitatile de incalzire cu recirculare, cum ar fi TopVent® TV si TopVent® TW, pentru a controla temperatura si turatia ventilatorului pentru debitul de aer. EasyTronic, de asemenea, sincronizeaza energetic cazanele si unitatile de incalzire cu recirculare. Are o iesire pentru a controla o pompa externa sau o vana. EasyTronic are, de asemenea, un contact ca intrare pentru unitatile de incalzire cu recirculare. Daca, de exemplu, usa unui depozit se deschide, contactul usii declanseaza perdeaua de aer a echipamentului TopVent® TW.

Hoval ofera, de asemenea, o baza, care permite sistemului de control sa fie montat pe suprafata, metoda prin care componentele sunt montate sau plasate direct pe suprafata unei placi de circuite imprimate, in cazul in care dispozitivul este modernizat.

Sistemul intuitiv EasyTronic combina unitatile de incalzire pentru a forma un sistem complet. Pana la zece unitati de acelasi tip pot fi controlate printr-o singura unitate de control.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mai scad preturile apartamentelor din Bucuresti pe site-urile de anunturi? Mai scad preturile apartamentelor din Bucuresti pe site-urile de anunturi?
35.000 de euro, pretul unui apartament ANL 35.000 de euro, pretul unui apartament ANL
Primaria Sectorului 3 desfiinteaza constructiile ilegale Primaria Sectorului 3 desfiinteaza constructiile ilegale
Solutii simple pentru un consum minim de energie Solutii simple pentru un consum minim de energie
Preturi "de primavara" Preturi "de primavara"
Schneider Electric prezinta o serie de noutati ale arhitecturii EcoStruxure, dedicate sectorului industrial Schneider Electric prezinta o serie de noutati ale arhitecturii EcoStruxure, dedicate sectorului industrial

Vezi mai multe articole