Velis Evo

Ariston Thermo lanseaza noile modele de boilere cu design special VELIS Evo

12 august, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

București, 18 iulie 2016   Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice şi boilere electrice, completează gama de boilere electrice cu două noi modele performante, care, datorită tehnologiilor utilizate și designului unic, se adresează segmentului de clienţi premium, ce îşi doresc produse exclusiviste care conferă confort şi economii, dar, în acelaşi timp, completează în mod armonios ambientul locuinţei.

Astfel, noile modele Velis Evo și Velis Evo Plus mențin caracteristicile de bază ale gamei din care fac parte și prezintă un design minimalist, de top. De asemenea, modelul Velis Evo Plus are un aspect cromat unic, aducând un plus de eleganţă şi stil în orice tip de ambientare.
Un alt elemente diferenţiator pentru gama Velis este faptul ca toate produsele au dimensiuni unice la nivel internaţional, cu o adâncime de numai 27 de cm, redusă la jumătate comparativ cu boilerele obişnuite. Datorită dimensiunilor compacte, acestea pot fi montate atât în baie, cât şi în bucătărie, în spaţiile cele mai înguste. Un alt avantaj este posibilitatea montării atât pe verticală, cât şi pe orizontală, ducând la o economie semnificativă de spaţiu în locuinţă.
„Dimensiunile, designul, specificaţiile tehnice şi multitudinea de funcţii complexe fac din noile modele Velis Evo şi Velis Evo Plus principala alegere pentru clienţii care îşi doresc produse de calitate, menite să ofere confort sporit şi economii”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.
Funcţii inteligente pentru reducerea consumului cu până la 14%
Cele două modele Velis Evo nou lansate dispun de funcţii de înaltă performanţă, fiind astfel un etalon de confort pentru utilizatori. Una dintre acestea este funcția Eco Evo, ce are rolul de a memora informații concrete despre consumul de apă în termeni de cantitate și intervale orare. Astfel, prin reţinerea tuturor informaţiilor privind programul de utilizare al boilerului, factura la electricitate poate fi redusă cu până la 14%  comparativ cu alte modele.
Potrivit companiei, un alt avantaj oferit de noile modele este structura dublă a rezervorului datorită căreia apa se încălzește mai rapid și utilizatorii se pot bucura de un duș fierbinte, în doar 50 de minute . În plus, structura de acest tip oferă şi un grad de silenţiozitate mai ridicat.
Nivelul de confort este completat de emailarea din titan a celor două rezervoare. În plus, Velis Evo și Velis Evo Plus, alături de celelalte modele Ariston, beneficiază de sistemul de siguranță ABS ce cuprinde funcţii precum autodiagnoză, funcţia activă de siguranţă electrică şi funcţiile anti-legionella, anti-îngheţ şi protecţie lipsă apă.
Dincolo de toate aceste funcţii, Velis Evo Plus dispune de un display complex ce afişează numărul de duşuri disponibile, timpul de aşteptare până la următorul duş şi programarea zilnică.
Velis Evo şi Velis Evo Plus sunt disponibile în variante de 50, 80 şi 100 de litri, începând cu luna iulie, în întreaga reţea de distribuitori autorizaţi ai Ariston Thermo România.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Prin parteneriatele public-private, Prin parteneriatele public-private,
Decathlon inaugureaza primul magazin din Focsani Decathlon inaugureaza primul magazin din Focsani
Unul din beneficiile crizei: chirii la doua camere in Bucuresti sub 300 de euro lunar - 28 ianuarie 2010 Unul din beneficiile crizei: chirii la doua camere in Bucuresti sub 300 de euro lunar - 28 ianuarie 2010
Cadastrul agricol costa intre 2 si 10% din valoarea terenului Cadastrul agricol costa intre 2 si 10% din valoarea terenului
Comunitatea imobiliara europeana vine la Bucuresti Comunitatea imobiliara europeana vine la Bucuresti
Ultima strigare: Luna mai ar putea fi ultima in care mai poti cumpara prin "Prima Casa" Ultima strigare: Luna mai ar putea fi ultima in care mai poti cumpara prin "Prima Casa"

Vezi mai multe articole