on

Sticla Guardian Glass aduce mai multa lumina naturala, performanta si protectie solara in apartamentele Cloud 9 Residence

08 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Guardian Glass Europe a furnizat sticla pentru apartamentele din complexul rezidential Cloud 9, situat in zona de nord a Capitalei, care contribuie, astfel, la realizarea unei constructii la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a ajuta sa raspunda tuturor cerintelor, arhitectii au selectat pentru acest ansamblu rezidential sticla peliculizata Guardian SunGuard® SN 70S pentru lumina naturala din abundenta, combinata cu performanta energetica si protectie solara.

 

”Introducerea unui plan eficient de iluminare naturala intr-o cladire rezidentiala poate contribui la reducerea costurilor cu energia, creand in acelasi timp un mediu de trai mai confortabil pentru ocupanti. In acest sens, sticla cu protectie solara Guardian SunGuard SN 70S a contribuit semnificativ, intrucat permite aportul unei cantitati mari de lumina naturala in interior, ajutand, in acelasi timp, la echilibrarea nivelului de temperatura pe tot parcursul anului, datorita factorului solar scazut”, a declarat Doru Capalnas, Marketing Manager, Guardian Glass.

 

Printre alte beneficii ale sticlei mentionam si aspectul sau neutru, cu o reflexie exterioara redusa, ceea ce le permite ocupantilor sa se bucure de privelistea din jur. Fatadele vitrate cu un asfel de aspect neutru permit constructiei sa se amestece cu imprejurimile.

 

Guardian SunGuard® SN 70S este un produs din sticla cu o transmisie ridicata a luminii (70%), o izolatie termica remarcabila (valoare U = 1,0 W / m2K) si protectie solara ridicata pentru un vitraj dublu standard. Aceste caracteristici satisfac tendintele actuale de proiectare arhitecturala, atat in ceea ce priveste aspectul cat si performantele oferite cladirii.

 

 

Luminozitatea ridicata data de spatiile vitrate mari, spatiul interior generos, compartimentarea inteligenta, calitatea premium a materialelor folosite, atentia la detalii si finisaje, reprezinta garantia unei constructii confortabile pentru actualii si viitorii proprietari.

 

Guardian Glass dezvolta si redefineste continuu gama de produse din sticla pentru protectie solara – SunGuard astfel incat sa intampine si sa depaseasca cerintele arhitectilor si ale designerilor.

(Fotografii realizate de Arthur Tintu. Toate drepturile rezervate)

***********

Despre Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de produse din sticla float, sticla cu pelicula si produse derivate din sticla. In cele 25 de fabrici din toata lumea, Guardian Glass produce sticla de inalta performanta pentru uz exterior (atat in scopuri comerciale, cat si rezidentiale) si aplicatii arhitecturale de interior, precum si produse din domeniul transporturilor si tehnic. Sticla Guardian se gaseste in locuinte, birouri, masini si in unele dintre reperele arhitecturale cele mai semnificative din lume. Centrul de Stiinta si Tehnologie al Guardian Glass lucreaza in permanenta sa creeze produse din sticla si solutii noi, utilizand cea mai avansata tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa vada ce este posibil - see what's possible®. Vizitati guardianglass.com.

 

Despre Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globala cu sediul in Auburn Hills, Michigan, cu peste   16.000 de angajati ce opereaza in America de Nord si de Sud, Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia.

Companiile Guardian produc sticla float de inalta performanta; produse din sticla peliculizata pentru aplicatii arhitecturale, rezidentiale, de interior, pentru industria transportului si tehnic; si componente de inalta calitate placate cu crom si din plastic vopsit, pentru industria auto si a camioanelor. Viziunea Guardian este de a fi un partener preferat de clienti, furnizori, angajati si comunitati, pe baza unei relatii benefice, reciproce. Aceasta duce la atentia continua in ceea ce priveste imbunatatirea vietii oamenilor prin furnizarea de produse si servicii care valoreaza mai mult decat celelalte optiuni disponibile, facand aceasta in mod responsabil si consumand cat mai putine resurse. Guardian este o sucursala detinuta in totalitate de Koch Industries, Inc.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Internetul lucrurilor devine personal – Bosch se axeaza pe asistenti inteligenti Internetul lucrurilor devine personal – Bosch se axeaza pe asistenti inteligenti
Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti
Targul National Imobiliar (TNI), editia 28-30 septembrie Targul National Imobiliar (TNI), editia 28-30 septembrie
Camelia Sucu si Genoveva Hossu extind ClassIN la nivel international, in Dubai Camelia Sucu si Genoveva Hossu extind ClassIN la nivel international, in Dubai
Gama de foarfeci unviersale Fiskars - accesibilitate la inaltime Gama de foarfeci unviersale Fiskars - accesibilitate la inaltime
Dezvoltatorul Confort City va acoperi din buzunar costurile de refacere a instalatiilor, dupa incendiul de marti Dezvoltatorul Confort City va acoperi din buzunar costurile de refacere a instalatiilor, dupa incendiul de marti

Vezi mai multe articole