Tencuiesti cu Multibat si faci economie de material, timp si bani

16 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Multibat, liantul multiaplicat si multipreferat de mesterii zidari, a implinit anul acesta 15 ani de prezenta pe piata din Romania.

Stiati ca, daca am aduna intreaga cantitate de Multibat vanduta in cei 15 ani de la lansare, am putea tencui un zid de 2 ori mai mare decat Zidul Chinezesc? Sau peste 350 milioane de metri patrati de pereti, echivalentul a peste 400.000 case tencuite interior-exterior?
“Lucreaza repede si bine” este o vorba de domeniul trecutului. Datorita Multibat, cuvintele de ordine sunt  “lucreaza repede, bine si faci economii”.

Domeniile de utilizare ale Multibat sunt variate:
Zidarie. Poate fi folosit pe BCA, blocuri de beton, caramida plina, caramida cu goluri;
Tencuieli. Poate fi aplicat la interior sau exterior, pe orice tip de suport, manual sau mecanizat. In plus, Multibat poate fi utilizat si ca amorsa (lapte de ciment sau sprit de mortar) sau tinci (daca utilizati nisip cu granulatie de 1mm);
Reparatii sau lucrari de restaurare;
Sape.

Multibat poate fi folosit atât pentru lucrări noi, cat si pentru renovari si restaurari de cladiri.  Este un produs indragit de mesteri si apreciat de beneficiari pentru ca are consum redus pe metrul patrat si aderenta foarte buna la suport, reducand astfel la minim pierderile de material, atat la aplicarea manuala, cat si la cea mecanizata. In plus, beneficiul pe termen lung al liantului aditivat Multibat este faptul ca are o tendinta minima de fisurare si protejeaza armaturile inglobate.
Contribuim astfel la constructia de orase mai bune, Multibat oferind cladiri si spatii de locuit mai durabile.

De 15 ani, Lafarge are reteta care te face sa zidesti cu pasiune: Multibat pentru zidarie si tencuiala, produsul pe care te poti baza intotdeauna in proiectele tale.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste
Ai un proiect de amenajare unde vei folosi piatra naturala? Theda Mar este partenerul potrivit Ai un proiect de amenajare unde vei folosi piatra naturala? Theda Mar este partenerul potrivit
Pregatirea mortarului – Ingrediente si cantitati Pregatirea mortarului – Ingrediente si cantitati
Termobetonul – Ce este si la ce se foloseste Termobetonul – Ce este si la ce se foloseste
Ce trebuie sa stim despre caramida Ce trebuie sa stim despre caramida
Promotii inteligente si credibile pentru materialele de constructii: BENCOMP propune inovatie si sustenabilitate in fiecare proiect! Promotii inteligente si credibile pentru materialele de constructii: BENCOMP propune inovatie si sustenabilitate in fiecare proiect!

Vezi mai multe articole