Tencuiesti cu Multibat si faci economie de material, timp si bani

16 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Multibat, liantul multiaplicat si multipreferat de mesterii zidari, a implinit anul acesta 15 ani de prezenta pe piata din Romania.

Stiati ca, daca am aduna intreaga cantitate de Multibat vanduta in cei 15 ani de la lansare, am putea tencui un zid de 2 ori mai mare decat Zidul Chinezesc? Sau peste 350 milioane de metri patrati de pereti, echivalentul a peste 400.000 case tencuite interior-exterior?
“Lucreaza repede si bine” este o vorba de domeniul trecutului. Datorita Multibat, cuvintele de ordine sunt  “lucreaza repede, bine si faci economii”.

Domeniile de utilizare ale Multibat sunt variate:
Zidarie. Poate fi folosit pe BCA, blocuri de beton, caramida plina, caramida cu goluri;
Tencuieli. Poate fi aplicat la interior sau exterior, pe orice tip de suport, manual sau mecanizat. In plus, Multibat poate fi utilizat si ca amorsa (lapte de ciment sau sprit de mortar) sau tinci (daca utilizati nisip cu granulatie de 1mm);
Reparatii sau lucrari de restaurare;
Sape.

Multibat poate fi folosit atât pentru lucrări noi, cat si pentru renovari si restaurari de cladiri.  Este un produs indragit de mesteri si apreciat de beneficiari pentru ca are consum redus pe metrul patrat si aderenta foarte buna la suport, reducand astfel la minim pierderile de material, atat la aplicarea manuala, cat si la cea mecanizata. In plus, beneficiul pe termen lung al liantului aditivat Multibat este faptul ca are o tendinta minima de fisurare si protejeaza armaturile inglobate.
Contribuim astfel la constructia de orase mai bune, Multibat oferind cladiri si spatii de locuit mai durabile.

De 15 ani, Lafarge are reteta care te face sa zidesti cu pasiune: Multibat pentru zidarie si tencuiala, produsul pe care te poti baza intotdeauna in proiectele tale.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Inca mai crezi mitul fals ca BCA este radioactiv? Inca mai crezi mitul fals ca BCA este radioactiv?
Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker
Ce trebuie sa stim despre caramida Ce trebuie sa stim despre caramida
Clase de beton pentru constructia de case si retete de preparare Clase de beton pentru constructia de case si retete de preparare
Inovatia in Constructii: Rolul Aluminiului in Industria Tamplariei si Importanta Usilor Glisante Inovatia in Constructii: Rolul Aluminiului in Industria Tamplariei si Importanta Usilor Glisante
Tot ce ar trebui sa stii despre BCA Tot ce ar trebui sa stii despre BCA

Vezi mai multe articole