on

TeraPlast inaugureaza un nou depozit de peste 5.000 mp langa Bucuresti

09 iunie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, anunta relocarea depozitului TeraPlast din Otopeni in Mega Distribution Center din localitatea Chiajna. Noul spatiu are o capacitate de depozitare mai mare si va eficientiza activitatea de distributie a companiei prin scurtarea timpului de livrare catre clienti.

Noul depozit are o suprafata de 5.100 mp, dintre care 1.500 mp depozit, iar 3.600 de metri patrati de platforma exterioara. Amplasat in vestul Capitalei la cateva sute de metri de autostrada Bucuresti-Pitesti, aproape de intersectia acesteia cu soseaua de centura, depozitul va deservi in special partea de sud si sud-est a tarii, dar si piata externa.

 

TeraPlast, prin linia de business Instalatii, a fost unul dintre motoarele de crestere in primul trimestru al acestui an, iar tendinta s-a pastrat si in trimestrul doi, astfel incat extinderea spatiului de depozitare de langa Bucuresti a fost o decizie fireasca. Prin noua locatie oferim servicii mai bune, o gama extinsa de produse, termene scurte de livrare si raspundem optim cererii aflate in crestere din partea clientilor nostri din sud”, a declarat Ovidiu Gurau, director comercial TeraPlast.

Beneficiind de o suprafata de depozitare suplimentara, TeraPlast va extinde gama de produse pentru instalatii, disponibile in aceasta locatie. Linia de business Instalatii cuprinde cinci sisteme de produse din PVC, PE si PP: sisteme pentru transport si distributie apa si gaz, sisteme pentru canalizari exterioare, sisteme pentru canalizari interioare, sisteme pentru protectie cabluri si sisteme pentru management-ul apelor pluviale. Avand rol de punct de distributie, din noul depozit se vor face livrari catre clienti, insa va exista si posibilitatea ca acestia sa isi poata ridica singuri marfa in baza unei comenzi prealabile.

TeraPlast a avut in primul trimestru din acest an cea mai buna evolutie din Grup, inregistrand o cifra de afaceri de peste 88 milioane de lei, ceea ce reprezinta o evolutie de 28% an/an. In aceeasi perioada, profitabilitatea companiei a ajuns la 12,6 milioane de lei, o crestere de 122% fata de trimestrul 1 din 2019. Cresterile inregistrate de TeraPlast se datoreaza in principal evolutiei lucrarilor de infrastructura.

 

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Recycling si TeraPlast Ungaria.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. In cadrul evaluarii Vektor in baza a 15 criterii de comunicare in relatia cu investitorii, efectuata de ARIR, TeraPlast a obtinut nota maxima, 10.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Simptomele crizei imobiliare americane apar si in Romania Simptomele crizei imobiliare americane apar si in Romania
UE ieftineste apartamentele cu 15% UE ieftineste apartamentele cu 15%
Avem o noua lege pentru promovarea energiei regenerabile. Cat ne va costa energia curata? - 09 iulie 2010 Avem o noua lege pentru promovarea energiei regenerabile. Cat ne va costa energia curata? - 09 iulie 2010
Cum mobilam Casa Capital cu 15.000 de euro Cum mobilam Casa Capital cu 15.000 de euro
Intrarea in colaps a aprovizionarii cu gaze Intrarea in colaps a aprovizionarii cu gaze
10 cifre pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a-ti vinde casa pe timp de criza - 06 Ianuarie 2010 10 cifre pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a-ti vinde casa pe timp de criza - 06 Ianuarie 2010

Vezi mai multe articole