Terasa moderna, eleganta si sigura

15 iulie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Arhitectura moderna promoveaza acoperisurile terasa, indeosebi pe cele acoperite cu vegetatie, astfel incat terasa sa devina un spatiu functional, ideal pentru relaxare. Acoperisurile cu panta raman preferatele celor care inca mai construiesc dupa rigorile stilului. Atat in cazul teraselor, cat si in cazul acoperisurilor cu panta, termoizolarea este
Polistiren de panta
polistiren de panta
esentiala pentru a proteja microclimatul locuintei de actiunea factorilor de mediu.
 
Prin urmare, daca ati ales sa va proiectati casa cu un acoperis tip terasa aveti nevoie de materiale de cea mai buna calitate, care sa asigure in conditii optimie hidroizolarea, dar si termoizolarea acoperisului. In acest context, un acoperis cu panta mica poate fi afectat de infiltratiile de apa inregistrate la acest nivel, iar pe termen lung este necesara renovarea acoperisului, cu implicatii financiare pe masura.
 
Insa, acest inconvenient poate fi evitat direct din sistemul de termoizolare, prin realizarea unei pante destinate scurgerii apei pluviale. Cu acest sistem, nu numai ca nu mai este necesara folosirea betonului de panta, care ar reprezenta o incarcare de sarcina suplimentara pentru acoperis, dar, totodata, se realizeaza si termoizolarea propriu-zisa a terasei.
Austrotherm EPS® A200, polistiren de panta, este ideal pentru termoizolarea teraselor de orice fel, datorita proprietatilor fizico-chimice deosebite, a rezistentei la gelivitate (ciclurile de inghet-dezghet) si impermeabilitatii la vapori. Cu o grosime ce poate ajunge pana la 500 mm, asigura o rezistenta mecanica superioara si reduce greutatea totala ce trebuie preluata de structura de rezistenta a cladirii.
 
Polistirenul de panta inseamna de fapt piese prefabricate din polistiren cu panta creata
Austrotherm EPS® A200
austrotherm eps a200 - polistiren de panta
din fabrica, ceea ce le face usor de utilizat si aplicat in orice tip de lucrare. Acest produs asigura o buna izolatie termica pentru spatiul din interior si este mult mai avantajos ca pret de achizitie, in comparatie cu celelalte solutii clasice pentru panta. Termoizoland eficient vor scadea si facturile pentru consumul de energie, necesar climatizarii. Utilizarea polistirenului reduce inaltimea totala a sistemului termoizolant, oferind posibilitatea de a finisa suprafata terasei atat cu vegetatie, cat si alte materiale dedicate, conturandu-se in final un spatiu personalizat, destinat relaxarii.
 
Austrotherm produce polistiren expandat pentru orice tip de acoperis, iar specialistii sai recomanda, de asemenea, Austrotherm EPS® A100 si Austrotherm EPS® AT pentru planseele intermediare, Austrotherm EPS® A50 si Austrotherm EPS® A200 si Austrotherm XPS® 30 pentru termoizolarea peste astereala.
 
Indiferent de lucrarea de termoizolarea, Austrotherm reprezinta solutia!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cu ce material iti poti izola podul casei Cu ce material iti poti izola podul casei
Izolarea caselor din lemn cu spuma poliuretanica Izolarea caselor din lemn cu spuma poliuretanica
Modernizati-va casa si economisiti energie! (prima parte) Modernizati-va casa si economisiti energie! (prima parte)
Dezvaluiri despre piata polistirenului. Produse care pot induce in eroare Dezvaluiri despre piata polistirenului. Produse care pot induce in eroare
Izolarea fonica: solutii pentru reducerea dramatica a zgomotului din locuinta Izolarea fonica: solutii pentru reducerea dramatica a zgomotului din locuinta
Alege corect polistirenul pentru termoizolarea fatadei Alege corect polistirenul pentru termoizolarea fatadei

Vezi mai multe articole