Top 10 vile de milioane de euro

Top 10 vile de milioane de euro

21 decembrie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cea mai scumpa casa din Romania se afla in zona Gradina Icoanei. Asta spune una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Romania, Regatta, intr-un top al celor mai luxoase proprietatati din Romania. Fiecare imobil luat in calcul este evidentiat prin lux si calitate, aducand un plus de prestigiu si valoarea persoanei sau companiei care il va achizitiona. Vila de pe primul loc, evaluata la 6,5 milioane euro si construita pentru poetul Octavian Goga, fost locuita de diverse personalitati, in timpurile moderne fiind resedinta lui Jonathan Scheele, seful delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, pe durata mandatului sau. Cu desfasurare pe demisol, parter si doua etaje, imobilul are cca. 1,200 mp constuiti. Suprafata de teren aferenta este de 822 mp, dintre care 463 mp sunt curte libera. Trasaturilecele mai spectaculoase sunt arhitectura deosebita, stucaturile si ornamentele conservate in stare perfecta, aspectul sestetic fiind cel care ii ridica pretul.
Locul doi este ocupat de o vila amplasata in Piata Romana, cu o valoare de piata de 5,5 milioane Euro. Cu un teren de 780 mp si o suprafata construita de 1350 mp, vila ofera 11 camere structurate pe demisol, parter, etaj si mansarda. In plus, imobilul este compus din doua corpuri.
A treia pozitie este ocupata de o vila eleganta amplasata in zona Dacia/Eminescu, cu o valoare de piata de 4,5 milioane Euro. Cu o suprafata de teren de 1,800 mp si 1,000 mp construiti, vila iti taie respiratia. Structura este demisol, parter, etaj. La demisol exista 3 camere, baie si centrala termica; la parter se intra in holul central, 6 camere, baie, bucatarie si terasa; la etaj exista un hol central, 6 camere si 2 bai.
Locul patru il detine o cladire localizata ultracentral, la cateva minute distanta de zona Armeneasca, cu o valoare de piata de 4 milioane de Euro. Suprafata utila de 1,300 mp este structurata pe subsol, parter, doua etaje si mansarda.
La subsol este spatiu tehnic plus doua birouri si doua grupuri sanitare. La parter exista receptia, 7 birouri si anexe. Etajul intai ofera 7 birouri, grup sanitar, spatiu receptie, bucatarie, mici anexe si terasa. La al doilea etaj exista spatiu semi-deschis, birouri, grup sanitar si anexa, iar la mansarda se ofera open space, birou, bucatarie, grup sanitar si terasa.
Pozitia a cincea este detinuta de o vila tot din zona Gradina Icoanei, cu o valoare de piata de 4 milioane Euro. Beneficiind de un teren de 1,000 mp si o suprafata constuita desfasurata de 500 mp, vila este un imobil de patrimoniu constuit in 1910. Structura pe demisol, parter, etaj o face perfecta pentru resedinta. Cu finisaje deosebite si detalii arhitecturale senzationale, vila este o mostra de eleganta si rafinament a Bucurestiului de alta data.
Locul sase se atribuie unei cladiri amplasate ultracentral, cu o valoare de piata de 3,7 milioane Euro. Avand un teren de 630 mp si o suprafata constuita de 1,000 mp, vila beneficiaza de o arthitectura deosebita. Interesanta si savuroasa, cladirea este structurata pe demisol, parter, etaj, mansarda. La demisol exista 3 camere, grup sanitar si spatiu tehnic; la parter sunt holul de acces, 4 camere, grup sanitar, balcon si acces scara secundara. La etaj sunt un hol de acces, 4 camere, grup sanitar si acces scara secundara. Mansarda ofera open space, 1 camera si baie.
A saptea pozitie este detinuta de o vila din complexul rezidential Pacea (Snagov), cu o valoare de piata de 3 milioane Euro. Cu o suprafata de teren de 5,000 mp si o suprafata construita de 1,000 mp vila este structurata pe parter si etaj. O trasatura ce trebuie evidentiata este deschiderea generoasa catre lac: 40 m. 
Vila este un refugiu de vis intr-o lume condusa de viteza. Dotata cu teren de tenis si vestiar, cu ponton si ambarcatiuni, gradina de trandafiri si alte asemenea detalii, vila te transpune intr-un mediu idilic.
Locul opt este detinut de un imobil amplasat in zona Lascar Catargiu, cu o valoare de piata de 3 milioane Euro. Suprafata de teren este 250 mp, cu o suprafata construita de 740 mp. Imobilul este pozitionat strategic, in apropiere de Piata Victoriei. Structurata pe parter, doua etaje si mansarda, vila a fost construita anul trecut si beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate. Locatia ii da un plus de atractivitate ca sediu de companie.
Cea de-a noua pozitie este ocupata de o alta vila din complexul Pacea (Snagov), cu o valoare de piata de 2,5 milioane Euro. Cu o suprafata de teren de 5,000 mp si o suprafata construita de 1,050 mp, vila beneficiaza si de o deschidere la lac de 40 m.
Imobilul este structurat pe parter, hoch parter si etaj. La perter sunt livingul, piscina interioara si sala de fitness. La hoch parter exista un living, un dining, o bucatarie, o baie, un birou si o terasa. La etaj sunt cele 3 dormitoare, 2 bai si o terasa.Vila este deosebit de luxoasa, oferind nu numai o locatie speciala si o vedere spectaculoasa, ci si un confort deosebit. Perfecta pentru resedinta, aceasta vila poate deveni casa visurilor tale.
Pe locul zece se gaseste o vila constuita in Pipera – Tunari, cu o valoare de piata de 2,5 milioane de Euro. Cladirea beneficiaza de 1,650 mp de teren plus 350 mp cota de drum privat si o suprafata construita de 550 mp. Pe timp de vara aici te poti rasfata pe indelete, bucurandu-te de piscina proprie.
In Bucuresti mai sunt multe astfel de vile, care costa peste un milion de euro, case care atrag privirea oricarui trecator, si in care oricine si-ar dori sa locuiasca.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tefal UltraBlend+, rezolutia unui inceput de an echilibrat Tefal UltraBlend+, rezolutia unui inceput de an echilibrat
Cumparatorii dau timide semne de viata pe piata imobiliara din Spania - 03 Iulie 2009 Cumparatorii dau timide semne de viata pe piata imobiliara din Spania - 03 Iulie 2009
Tariceanu vrea ca ANL sa faca 80.000 de locuinte pe an Tariceanu vrea ca ANL sa faca 80.000 de locuinte pe an
The Institute lanseaza ideea primului cartier creativ al Bucurestiului The Institute lanseaza ideea primului cartier creativ al Bucurestiului
Hornbach a investit, din 2007, peste 3 milioane de euro in specializarea personalului Hornbach a investit, din 2007, peste 3 milioane de euro in specializarea personalului
Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip Impact: Ne-am putea orienta catre locuinte de tip "low cost"

Vezi mai multe articole