on

Se deschide ROMTHERM – evenimentul diversitatii si calitatii in domeniul instalatiilor

11 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMTHERM - manifestarea care se adreseaza vizitatorilor specialisti ce isi desfasoara activitatea in industria instalatiilor, echipamentelor de incalzire, racire si de conditionare a aerului, are loc in Pavilionul B2 al ROMEXPO, in perioada 14 -17 martie.

Evenimentul are un grad de internationalizare de 44%, firme din 9 tari participand la ROMTHERM cu tehnologii de ultima generatie, sortimente de accesorii si instalatii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor: Austria, Croatia, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Serbia, Turcia, Ucraina.

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - reuneste expozanti cunoscuti pentru diversitatea si calitatea produselor si reprezinta cadrul profesionist pentru stabilirea de relatii de afaceri intre specialisti si firmele care produc, importa si comercializeaza produsele din acest sector.

Producatori si importatori de instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu si-au anuntat prezenta la expozitie.

Firmele participante vin cu oferte speciale pentru cei interesati de achizitionarea anumitor produse sau servicii. De asemenea, pe parcursul celor patru zile, vizitatorii specialisti pot participa la demonstratii si chiar beneficia de consultanta cu privire la instalatiile pe care doresc sa le achizitioneze.

ROMTHERM este organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara concomitent cu MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum si cu MODEXPO I.

Mai multe informatii despre expozitia internationala pe: www.romtherm.ro

PROGRAM DE VIZITARE

- 14 - 16 martie 2019 (joi - sambata): intre 10:00 – 18:00;
- 17 martie 2019 (duminica): intre 10:00 - 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Acces:

- Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

- Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

- Tarif parcare: 5 lei/ora

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Blocurile au ajuns radiatoare Blocurile au ajuns radiatoare
Cum arata sectorul imobiliar in 2019 si in viitor? Cum arata sectorul imobiliar in 2019 si in viitor?
Tendinte in sustenabilitate pentru cladiri mai performante si o planeta mai sanatoasa Tendinte in sustenabilitate pentru cladiri mai performante si o planeta mai sanatoasa
Tehnologia SMART ajunge peste tot, chiar si in baie | Roca ofera solutii moderne pentru baie, potrivite oricarui gust Tehnologia SMART ajunge peste tot, chiar si in baie | Roca ofera solutii moderne pentru baie, potrivite oricarui gust
Miturile imobiliare sunt desfiintate la Targul Imobiliar PROJECT EXPO - Prima Casa! - 02 Iulie 2009 Miturile imobiliare sunt desfiintate la Targul Imobiliar PROJECT EXPO - Prima Casa! - 02 Iulie 2009
Roca reuneste viitorul si trecutul in cadrul standului de la targul ISH Frankfurt Roca reuneste viitorul si trecutul in cadrul standului de la targul ISH Frankfurt

Vezi mai multe articole