on

Se deschide ROMTHERM – evenimentul diversitatii si calitatii in domeniul instalatiilor

11 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMTHERM - manifestarea care se adreseaza vizitatorilor specialisti ce isi desfasoara activitatea in industria instalatiilor, echipamentelor de incalzire, racire si de conditionare a aerului, are loc in Pavilionul B2 al ROMEXPO, in perioada 14 -17 martie.

Evenimentul are un grad de internationalizare de 44%, firme din 9 tari participand la ROMTHERM cu tehnologii de ultima generatie, sortimente de accesorii si instalatii care asigura o functionare cat mai buna a constructiilor: Austria, Croatia, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Serbia, Turcia, Ucraina.

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - reuneste expozanti cunoscuti pentru diversitatea si calitatea produselor si reprezinta cadrul profesionist pentru stabilirea de relatii de afaceri intre specialisti si firmele care produc, importa si comercializeaza produsele din acest sector.

Producatori si importatori de instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu si-au anuntat prezenta la expozitie.

Firmele participante vin cu oferte speciale pentru cei interesati de achizitionarea anumitor produse sau servicii. De asemenea, pe parcursul celor patru zile, vizitatorii specialisti pot participa la demonstratii si chiar beneficia de consultanta cu privire la instalatiile pe care doresc sa le achizitioneze.

ROMTHERM este organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara concomitent cu MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum si cu MODEXPO I.

Mai multe informatii despre expozitia internationala pe: www.romtherm.ro

PROGRAM DE VIZITARE

- 14 - 16 martie 2019 (joi - sambata): intre 10:00 – 18:00;
- 17 martie 2019 (duminica): intre 10:00 - 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Acces:

- Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;

- Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.

- Tarif parcare: 5 lei/ora

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Contoarele de gaz, o bomba cu ceas Contoarele de gaz, o bomba cu ceas
Luna si reducerile - locuintele noi se ieftinesc cu viteza, cele vechi mai batraneste - 05 octombrie 2010 Luna si reducerile - locuintele noi se ieftinesc cu viteza, cele vechi mai batraneste - 05 octombrie 2010
Mii de bucuresteni, alimentati cu apa calaie si caldura cu taraita - 18 Martie 2009 Mii de bucuresteni, alimentati cu apa calaie si caldura cu taraita - 18 Martie 2009
Kingfisher plc, compania-mama a Brico Depot Romania, a cumparat Praktiker Romania S.R.L. Kingfisher plc, compania-mama a Brico Depot Romania, a cumparat Praktiker Romania S.R.L.
Ce faceti cu aparatele cand e pana de curent Ce faceti cu aparatele cand e pana de curent
Haosul din constructii - stopat doar prin modificarea... Constitutiei Haosul din constructii - stopat doar prin modificarea... Constitutiei

Vezi mai multe articole