on

TotulPentruCasaTa2023. Evenimentul care prezinta trendurile anului in industria Home & Deco

22 martie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Dragi Prieteni și Forumiști Misiunea Casa,

Cu mare bucurie, vă invităm la ediția de anul acesta a evenimentului ROMEXPO #TotulPentruCasaTa. Acest eveniment este creat special pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru casă, cu participarea unor branduri de renume, care vor prezenta produse de calitate și bineînțeles, cele mai noi tendințe în domeniu.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi și să experimentați tot ce este mai bun în lumea construcțiilor și designului de interioare. Veți avea ocazia să descoperiți cele mai noi tehnologii și produse pentru proprietățile voastre, să discutați cu specialiști în domeniu și să învățați de la experți.

Evenimentul se anunță plin de surprize și oferte speciale, așa că nu ratați această oportunitate unică de a face cele mai bune alegeri pentru casele voastre!

Vă așteptăm cu brațele deschise, pentru o experiență memorabilă la "Totul Pentru Casa Ta", Ediția 2023!

Cu drag,

Echipa Misiunea Casa

Cex 2023

 

Așa cum am mai povestit, există mai multe motive pentru care oamenii participă la târguri de construcții, inclusiv:

1. Promovarea afacerii: Participarea la târguri de construcții poate fi o modalitate eficientă de promovare a afacerii și produselor/serviciilor oferite. Prin expunerea și interacțiunea cu un public larg, se pot atrage noi clienți și puteți încheia noi parteneriate de afaceri.

2. Generarea de noi contacte: Participarea la târguri de construcții poate oferi o oportunitate excelentă de a întâlni oameni noi din industrie. Acest lucru poate fi benefic pentru dezvoltarea de relații și generarea de noi contacte. Depășiți-vă timiditatea și intrați în dialog cu persoane noi. Fiți convinși și profitați de faptul că expozanții pe care-i veți întâlni, au fost bine verificați înainte, de profesioniștii ROMEXPO!

3. Identificarea noilor tendințe și inovații: Târgurile de construcții oferă oportunități de a vedea pe viu, cele mai recente tehnologii și produse din construcții, ceea ce poate fi util pentru a identifica noi tendințe și inovații. 

4. Învățarea de la experți: Multe târguri de construcții includ prezentări, seminarii și discuții despre subiecte legate de construcții, ceea ce vă poate oferi oportunitatea de a învăța de la experți în domeniu și de a vă îmbunătăți abilitățile și cunoștințele. Imaginați-vă un seminar deschis, aveți dreptul de a pune întrebări!

5. Evaluarea concurenței: Participarea la târgurile de construcții poate oferi o oportunitate de a evalua concurenții din nișa / piața în care activați și de a afla mai multe despre ceea ce fac ei în industrie. Acest lucru poate fi util pentru a dezvolta strategii de afaceri mai eficiente și pentru a rămâne competitiv.

 

Sursa Foto: ROMEXPO, ”Ultimele pregătiri la standul STAR STONE

Mai sunt câteva ore până la deschiderea oficială de anul acesta și de aceea, vă invităm să parcurgeți mai jos, acest COMUNICAT OFICIAL, din partea Organizatorilor! Misiunea Casa este onorată să fie alături de Echipa ROMEXPO, ca în fiecare an!

 

”În perioada 23 – 26 martie, ROMEXPO organizează #TotulPentruCasaTa2023 – un concept care reunește târgurile cu tematică home & deco din programul expozițional: Construct Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden și Mobila Expo. Evenimentul are loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și prezintă atât evoluția sectorului home & deco, cât și trendurile anului în această industrie.

Peste 150 de companii, din 14 țări (Austria, Bulgaria, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Spania, Turcia și Ungaria), participă la #TotulPentruCasaTa2023 cu cele mai inspirate proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior.
Manifestarea înregistrează un grad de internaționalizare de 24%, la #TotulPentruCasaTa2023 fiind prezente 104 firme din România și 46 din străinătate.

„Încă de la început, conceptul #TotulPentruCasaTa a fost gândit ca un ghid al stilurilor de construcție și amenajare și ne bucurăm că de la o ediție la alta se poziționează ca o reală sursă de inspirație atât pentru specialiștii din domeniu, cât și pentru pasionații de design. Pe lângă ilustrarea trendurile și tehnologiilor smart home, anul acesta ne-am propus și să promovăm ideea de locuință eco – friendly, casa independentă energetic, mijloacele de producere a energiei, precum și soluțiile de reducere a consumului energetic. Cei care se gândesc la redecorarea apartamentului sau iau în considerare chiar să-și construiască o casă nouă sunt invitați la #TotulPentruCasaTa2023 să se bucure de super ofertele pregătite de firmele expozante și să descopere viziunea designerilor și arhitecților pentru anul 2023”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.
 

Timp de 4 zile, vizitatorii se pot inspira din ideile specialiștilor și au șansa să învețe trucurile pentru amenajarea unui spațiu relaxant și primitor. Aceștia sunt așteptați cu soluții pentru amenajarea spațiului interior și exterior, sisteme de automatizare și monitorizare a locuinței, accesorii pentru optimizarea costurilor aferente încălzirii, răcirii și iluminatului, piese de mobilier și accesorii, materiale de construcții eficiente energetic, precum și sisteme smart de încălzire și răcire.

 

Expozanții au pregătit prețuri imbatabile la produsele și serviciile pe care le prezintă la târg și, mai mult decât atât, aceștia oferă vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a oricărui tip de spațiu.

PROGRAM DE VIZITARE
23 - 25 martie (joi - sâmbată): în intervalul orar 10:00 – 18:00
26 martie (duminică): în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet de intrare: 10 lei

www.construct-ambientexpo.ro

www.romtherm.ro

www.mobila-expo.ro

www.expoflowers.ro


Semnat: Doamna Oana Netbai, PR ROMEXPO”

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Investitiile imobiliare cel mai putin riscante in 2009 - 6 IANUARIE 2009 Investitiile imobiliare cel mai putin riscante in 2009 - 6 IANUARIE 2009
Creditul mediu pentru casa, prea mic fata de preturi Creditul mediu pentru casa, prea mic fata de preturi
Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts! Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts!
Romania si Spania, singurele din UE cu constructiile pe plus - 18 martie 2010 Romania si Spania, singurele din UE cu constructiile pe plus - 18 martie 2010
DEZBATERE: Mai avem nevoie de agenti imobiliari? DEZBATERE: Mai avem nevoie de agenti imobiliari?
Primaria Capitalei pune umarul la scumpirea apei potabile Primaria Capitalei pune umarul la scumpirea apei potabile

Vezi mai multe articole