on

Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, amenajata de Auchan si Leroy Merlin, castigatoare in cadrul galei Smart City Industry Awards

24 decembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In cadrul celei de-a 5-a editii a evenimentului Smart City Industry Awards, gala de premiere a oamenilor, institutiilor si companiilor care au contribuit la dezvoltarea comunitatilor din Romania in acest an, Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi a fost desemnata castigatoare in categoria Best Smart Citizen Project.

 

Ca  urmare a eforturilor depuse in organizarea acestei facilitati si a impactului demonstrat in cadrul comunitatii medicale, Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi a fost desemnata de catre juriul competitiei Smart City Industry Awards, drept cel mai relevant proiect in categoria Smart Citizen.

 

„Le multumim inca o data tuturor companiilor care au raspuns apelului Auchan si Leroy Merlin, autoritatilor partenere care ne-au fost alaturi in acest proiect, precum si ONG-urilor si voluntarilor care ni s-au alaturat. Organizarea Unitatii de Suport Medical Bucurestii Noi a reprezentat o extraordinara implicare si solidaritate, exact cand a fost nevoie, iar aceasta distinctie ne reconfirma faptul ca am reusit sa ne indeplinim misiunea asumata, respectiv de a oferi un sprijin eficient comunitatii medicale.”, a declarat Ionut Ardeleanu, Director General Auchan Retail Romania.

 

In primul rand vreau sa multumesc echipei Smart City Industry Award pentru premiul pe care ni-l acorda si sper ca 2021 sa ne permita sa realizam multe alte proiecte frumoase, intr-un context mai putin complicat. Leroy Merlin isi propune ca prin proiectul Unitatea de Suport Medical si prin intermediul magazinelor sale sa fie cat mai util locuitorilor si comunitatilor cu care intra in contact. Suntem incantati ca am putut realiza aceasta actiune comuna alaturi de echipa Auchan Romania si alte 50 de companii care au sustinut acest proiect minunat.”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

 

In luna aprilie, companiile Auchan Retail Romania si Leroy Merlin Romania, cu sprijinul Ministerului Sanatatii si al Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru cazurile noncritice de Covid-19, prin punerea la dispozitie a unui spatiu de 7.500 m2 in Bucurestii Noi, respectiv amenajarea si echiparea acestuia. In doar 3 saptamani de la initierea proiectului, peste 50 de companii, ONG-urile Zi de Bine si Pretuieste Viata, precum si zeci de voluntari, au raspuns apelului de implicare si au oferit produse, servicii sau sprijin material pentru a echipa centrul de spitalizare in cel mai scurt timp.

 

„Felicit Auchan Romania, Leroy Merlin si toti actorii implicati in constructia unitatilor temporare de suport medical Bucurestii Noi si Cluj Sala Polivalenta. Aceasta mobilizare extraordinara a mediului privat demonstreaza inca o data ca solidaritatea si cooperarea reprezinta cheia pentru gestionarea si depasirea situatiilor de criza la nivel national. Mult succes in continuare!”, a transmis Eduard Dumitrascu, Presedintele Asociatiei Romane pentru Smart City.

 

Unitatea de Suport Medical este functionala inca din luna septembrie, fiind in prezent un centru de evaluare si diagnosticare pentru pacientii confirmati pozitiv cu Covid-19 si gestionat de catre personalul medical al Spitalului Monza. In cadrul acestei unitati, pacientii trec printr-o etapa de triaj si o serie de investigatii paraclinice, precum scanari CT, analize de sange si EKG.

 

Despre Auchan Retail Romania

 

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o retea de 31 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 22 in statiile Petrom, si 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. Toate magazinele, depozitele si birourile gestionate de Auchan detin certificarea Safe Guard care confirma respectarea si implementarea corecta a celor mai bune practici de siguranta impotriva raspandirii COVID-19.

 

Pe www.auchan.ro, Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse. Totodata, Auchan Romania realizeaza o serie de actiuni importante pentru promovarea activitatilor de responsabilitate sociala si integrare a tinerilor, dar si programe pentru protejarea mediului inconjurator care au drept scop gestionarea deseurilor, economisirea resurselor etc. Printre cele mai ample actiuni de responsabilitate derulate de catre companie se numara campania Mobilizatron, care a condus la plantarea a 100.000 de copaci in Romania, realizarea filmului Romania Neimblanzita, primul documentar despre natura Romaniei, precum si campania de colectare a uleiului alimentar uzat prin intermediul hipermarketurilor Auchan. 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Credit pentru casa neconstruita Credit pentru casa neconstruita
Inovatia in constructii, adusa la CAMEX de Lafarge Gips Romania Inovatia in constructii, adusa la CAMEX de Lafarge Gips Romania
Cand se termina criza din imobiliare? Citeste cum iti dai seama ca a fost atins pragul de jos - 01 februarie 2010 Cand se termina criza din imobiliare? Citeste cum iti dai seama ca a fost atins pragul de jos - 01 februarie 2010
Piata imobiliara isi continua trendul de reasezare a preturilor - 03 februarie 2010 Piata imobiliara isi continua trendul de reasezare a preturilor - 03 februarie 2010
Cumparatorii de case dau cu pumnul in masa - 17 Martie 2009 Cumparatorii de case dau cu pumnul in masa - 17 Martie 2009
Darian: Apartamentele s-ar putea ieftini cu pana la 50% in 2009 - 19 Februarie 2009 Darian: Apartamentele s-ar putea ieftini cu pana la 50% in 2009 - 19 Februarie 2009

Vezi mai multe articole